Sus

Articolele de la 1 la 100 din totalul de 159

  1. 1
  2. 2
Seteaza crescator

Brandul de renume mondial Biotec Italia este acum prezent si in Romania

joi, 26 ianuarie 2023 16:34:49 Europe/Bucharest

Din dorinta de a oferi cele mai bune echipamente estetice si medicale, Complete Beauty si-a extins portofoliul prin adaugarea brandului Biotec Italia – un brand recunoscut la nivel mondial ca fiind lider in aceasta nisa. Solutiile tehnologice Biotec Italia acopera toate cerintele echipamentelor medicale si estetice. Cu peste 25 de ani de experienta, Biotec Italia este un dezvoltator si un producator bine-recunoscut de lasere, tehnologii electronice, mecanice si pneumatice pentru industria medicala si estetica. Toate echipamentele sunt proiectate si realizate 100% in Italia.Read More
Posted By Complete Beauty

Complete Beauty a castigat 2 premii in cadrul galei Termalia 2022

miercuri, 30 noiembrie 2022 18:10:45 Europe/Bucharest

Doua branduri din portofoliul Complete Beauty au fost premiate in cadrul galei Termalia - cel mai important eveniment de business si networking dedicat domeniului wellbeing din Romania. Sothys Romania a castigat premiul "Best Beauty SPA Product", iar Dermedics Romania a primit premiul pentru "Best Cosmeceutic Brand". Termalia - un eveniment de referinta pentru investitorii, top managerii si furnizorii de elita din domeniul wellbeing din Romania.

Read More
Posted By Complete Beauty

SOTHYS - Noul program de inalta performanta pentru conturul ochilor

luni, 27 iulie 2020 06:52:00 Europe/Bucharest

Un program eficient, care combina o ingrijire profesionala specifica in centrele de estetica cu produse pentru ingrijirea la domiciliu. Produsele acestui tratament sunt testate sub control oftalmologic pe ochii sensibili si pe purtatorii de lentile.

Ingredientul activ cheie al tratamentului: un complex de protectie ridicata (INOVATIE SOTHYS) format din extract din Floarea Muntelui (Globularia Cordifolia) derivat din celule stem de cultura si extract din in de generatia a doua derivat din cercetarea fundamentala Sothys.

Read More
Posted By Complete Beauty

Noul Tratament Intesiv de Intinerire bP3.TRI COMPLEX ™

luni, 6 iulie 2020 16:08:00 Europe/Bucharest

De mai bine de 70 de ani, Casa Sothys iese in evidenta printr-un angajament puternic fata de cercetare si inovatie, fiind recunoscuta ca o expertiza estetica avangardista. Originalitatea se lasa descoperita prin Digi-Esthétique®, o tehnica unica de modelare, care alaturi de complicitatea fundamentala a esteticienilor, transforma ingrijirea intr-o experienta senzoriala de neuitat. Noul Tratament Intesiv de Intinerire bP3.TRI COMPLEX ™ - 1h15 de tratament axat pe reducerea semnelor vizibile de imbatranire: riduri si piele flasca.

Read More
Posted By Complete Beauty

Oxigenul hiperbaric revolutioneaza tratamentele anti-aging

luni, 29 iunie 2020 06:51:00 Europe/Bucharest

Tratamentul cu oxigen hipebaric este o tehnica de infuzie de oxigen si cocktailuri de vitamine prin intermediul unui aparat prevazut cu un generator, care transforma aerul in oxigen hiperbarizandu-l (aducandu-l la o presiune superioara fata de cea atmosferica de 1 bar).

Inaintarea in varsta, expunerea excesiva la soare, poluarea sunt factorii, care provoaca imbatranirea premature a pielii, avand ca rezultat aparitia ridurilor, pierderea elasticitatii si a luminozitatii tegumentului.

Read More
Posted By Complete Beauty

Microblading - calitatile pigmentilor

luni, 15 iunie 2020 06:47:00 Europe/Bucharest

Microblading-ul a devenit un tratament de infrumusetare must-have in acest sezon. Astfel ca, ArtLiner a creat pigmentii pentru microblading de calitate superioara premium. Acesti pigmenti pentru microblading au la baza o formula unica de componente organice si anorganice, care ofera protectie aproape totala impotriva herpesului si a reactilor alergene, protejand sanatatea.

Toate culorile pigmentilor pentru microblading sunt libere de conservanti si nu trebuie sa fie diluate pana la utilizare. In acelasi timp, toate culorile nu au organisme viabile si sterile in conformitate cu Rezolutia Consiliului Europei (aceasta inseamna absenta organismelor viabile, inclusiv virusi).

Read More
Posted By Complete Beauty

Presoterapia – slabire fara durere prin drenaj limfatic

miercuri, 10 iunie 2020 05:28:00 Europe/Bucharest

Presoterapia este o metoda de slabire asistata care se face prin drenaj limfatic. Principala calitate a acestei proceduri este de a ameliora circulatia sanguina si limfatica a taliei, a bratelor si a picioarelor prin intermediul unor accesorii dotate cu niste camere/celule care se umfla si se dezumfla, determinand astfel efectuarea acelui masaj specific. Prin realizarea drenajului limfatic, ganglionii limfatici se elibereaza, stazele se elimina, iar circulatia venoasa si cea limfatica vor functiona in limitele normale.

Read More
Posted By Complete Beauty

Gama Archipel - ingrijirea adecvata a tenului gras si mixt

joi, 4 iunie 2020 06:23:00 Europe/Bucharest

Pot exista multe cauze pentru eruptiile pielii, inclusiv dezechilibre hormonale, factori de mediu, stres sau oboseala, utilizarea de produse cosmetice nepotrivite etc. Aproape 85% din adolescenti sufera de acnee.

Desi acest lucru apare in principal in timpul adolescentei, mai mult de 40% dintre femeile cu varsta cuprinsa intre 25 si 50 de ani se confrunta cu acneea.

GAMA ARCHIPEL - bogata in minerale si oligoelemente, apa din Arhipelagul Bréhat este cunoscuta ca una dintre cele mai pure ape din lume.

Read More
Posted By Complete Beauty

Aparatul LipoContour de la Dermedics este cel mai puternic sistem cu laser existent pe piata de beauty (puterea diodei laser este de 200mW), care garanteaza pierderea intre 5 si 10 cm in numai 2 saptamani fara a fi nevoie de vreo interventie chirurgicala.

LipoContour – lipoliza asistata laser – indeparteaza depozitele localizate de grasime inca de la primul tratament. Rezultatele sunt spectaculoase si de durata!

LipoContour este o procedura de lipoliza cu laser, non-invaziva, care folosește puterea laser-ului pentru a penetra straturile pielii si a elimina grasimea.

Read More
Posted By Complete Beauty

MST - o terapie inovatoare pentru problemele tenului

luni, 18 mai 2020 06:01:00 Europe/Bucharest

DERMEDICS prezinta cel mai avansat sistem automatic de micro-ace pentru rejuvenarea pielii, reducerea vergeturilor si a cicatricilor, precum si pentru terapii ale scalpului = MST (Meso Skin Therapy).

MST by DERMEDICS se ridica la nivelul cerintelor pietii mondiale de beauty prin asocierea cu mezoterapia cu micro-ace si care se poate utiliza cu seria de seruri MESO by DERMEDICS.

MST by DERMEDICS® se utilizeaza doar cu ace sterile si de unica folosinta (cartuse), care sunt create special pentru diferite zone ale pielii:

Read More
Posted By Complete Beauty

Rutina de ingrijire a tenului gras

luni, 11 mai 2020 07:03:00 Europe/Bucharest

Daca ai tenul gras sau mixt nu poti sa folosesti orice produse, pentru ca poti sa iti faci mai mult rau decat bine. Astfel ca, Algologie a creat gama Archipel, care regleaza excesul de sebum, hidrateaza, mineralizeaza si protejeaza tenul impotriva radicalilor liberi pentru ca tu sa te bucuri de o piele sanatoasa si mata, fara urme de stralucire nedorita.

Rutina de ingrijire a tenului gras trebuie sa urmareasca urmatoarele etape:

Read More
Posted By Complete Beauty

Gama Des Dunes - produse avansate pentru pielea sensibila

joi, 16 aprilie 2020 07:09:00 Europe/Bucharest

In tarile industrializate, mai mult de 50% dintre femei au raportat ca au pielea sensibila, 80% se plang de disconfortul pielii si jumatate din populatia lumii traieste in orase. Expusa la poluarea urbana, pielea devine mai sensibila si are o varsta prematura.

Pielea sensibila reactioneaza mai repede si mai intens decat pielea normala la stres. Exista multi factori de stres la nivelul pielii: Mediul de astazi este din ce in ce mai toxic pentru piele (poluare, aer conditionat, etc.), pielea este din ce in ce mai sensibila si poate reactiona mai des.

Read More
Posted By Complete Beauty

ELIXIR DE PEN LAN – ulei pretios marin

joi, 9 aprilie 2020 06:16:00 Europe/Bucharest

Élixirul de Pen Lan de la Algologie este un ulei pretios pentru revitalizare intensa. Acest ser luxuriant cuprinde toate beneficiile litoralului din Pen Lan pentru a proteja, regenera si revitaliza pielea. Pielea va fi luminoasa si ferma. Élixirul de Pen Lan de la Algologie are la baza complexul unic biomimetic Algo4.

Algo4 este compus din 4 ingrediente active selectionate din plate extremofile pentru abilitatea acestora de a indeplini cele 4 nevoi fundamentale ale celulelor pielii. Algo4 este un complex dezvoltat prin utilizarea celei tehnici – biotehnologia marina.

Read More
Posted By Complete Beauty

Masca oxigenanta si energizanta un cocktail de uleiuri vegetale

miercuri, 1 aprilie 2020 00:00:00 Europe/Bucharest

Bulles Marine de la Algologie reprezinta o masca oxigenanta si energizanta. O masca spumanta datorita unui ingredient polimer mineral, care genereaza bule de oxigen pe suprafata pielii. Acest cocktail de uleiuri vegetale, care hraneste si energizeaza intens pielea.

Pielea devine luminoasa si stralucitoare.

Masca oxigenanta si energizanta Bulles Marine are in compozitie urmatoarele ingrediente active:

Read More
Posted By Complete Beauty

Laserul VERSUS, cu dioda de 808nm, elimina definitiv parul nedorit

marți, 24 iulie 2018 06:49:00 Europe/Bucharest

Sistemul de epilare VERSUS cu dioda laser de 808nm ofera cea mai rapida si nedureroasa metoda de eliminare a parului nedorit.

Laserul VERSUS produce o raza laser cu o lungime de unda de 808nm concentrata doar pe zona tratata. Astfel ca, in timpul proceduri, laserul emite un puls pentru o fractiune de secunda, permitand firului de par sa absoarba lumina si sa se incalzeasca pentru ca radacina firului de par sa fie distrusa, impiedicand posibilitatea de regenerare a firului de par.

Read More
Posted By Complete Beauty

Starvac DXtwin un aparat cu certificare medicala

vineri, 8 iunie 2018 06:50:00 Europe/Bucharest

Aparatul profesional Starvac DXtwin este ultima inovatie in materie de vaccum - endodermie "palper-rouler". Gratie experientei de peste 40 de ani in domeniul estetic si medical, Starvac Group - Franta a creat un aparat care reuneste cea mai buna tehnologie cu doua noi brevete, in serviciul tratamentului celulitei si al remodelarii corporale.

Tehnica de vaccumare "palper-rouler" este un masaj a carei eficacitate maxima este recunoscuta de multi ani. Permite dislocarea eficienta a depozitelor de grasime din tesutul subcutanat (al celulitei). Masajul se efectueaza prin miscari de palpare a pliului cutanat si apoi de rulare, de unde si denumirea de palpare- rulare ("palper-rouler").

Read More
Posted By Complete Beauty

2 produse Lift&Lumiere esentiale

miercuri, 4 aprilie 2018 06:34:00 Europe/Bucharest

Algologie a aflat cel mai avansat mod de a reduce toate semnele inaintarii in varsta, ce apar dupa 40 de ani: algele marine. Pe baza a 30 de ani de existenta si experienta, chiar in mijlocul celei mai mari campii de alge din Europa, intr-o zona ecologica exceptionala, clasificata ca rezervatie naturala de UNESCO inca din anul 1988, Algologie dezvolta formule cosmetice marine dedicate nevoilor femeii urbane contemporane.

Avand o matrice extracelulara asemanatoare cu a oamenilor, algele sunt absorbite foarte usor de pielea noastra prin principiul osmozei pentru a hidrata, calma, si regenera pielea.

Read More
Posted By Complete Beauty

Ingrijirea in 4 etape a tenului gras

miercuri, 28 februarie 2018 06:16:00 Europe/Bucharest

Ingrijirea corecta a tenului gras poate controla uleiul si poate ajuta la mentinerea unui ten hidratat natural.

Pasul 1: curatare. Acest pas este esential pentru tenul gras. Indepartarea excesului de ulei fara a deteriora hidratarea naturala a tenului este un obiectiv greu de realizat de catre produsele cosmetice de curatare a tenului.

De accea este foarte important sa gasiti un produs special creat pentru tenul gras. Astfel, tenul isi va gasi echilibrul pastrand numai uleiurile necesare. Dupa ce v-ati spalat mainile, masati usor lotiunea de curatare cu un buretel sau o discheta demachianta si clatiti foarte bine tenul. Apoi folositi un prosop curat pentru a-l usca.

Read More
Posted By Complete Beauty

Peeling-urile chimice – solutia ideala pentru un ten luminos si sanatos

joi, 25 ianuarie 2018 07:25:00 Europe/Bucharest

Un peeling chimic este o procedura dermo-cosmetica, care consta in provocarea accelerata a regenerarii pielii intr-o maniera controlata prin aplicarea unor agenti chemo-exfoliatori, care sunt utilizati pentru a actiona asupra diferitelor straturi ale pielii. Actiunea peeling-ului determina eliminarea straturilor externe ale pielii, avand ca obiectiv stimularea colagenului, elastinei si a glicozaminoglican-ilor (GAG), sporind astfel caracteristicile sale fiziologice si mecanice.

Read More
Posted By Complete Beauty

Mezoterapia faciala - aparatul minune al tineretii vesnice

joi, 18 ianuarie 2018 06:54:00 Europe/Bucharest

Procesul de imbatranire poate fi aspru cu pielea noastra. Intre radiatiile si pierderile de colagen progresiv, pielea isi pierde din fermitate si rezistenta. Mezoterapia revitalizeaza pielea prin infuzarea in stratul dermic al pielii a unui cocktail puternic de vitamine si anti-oxidanti pentru a o intineri si a o reface.

Mezoterapia fara ace ofera rezultate sigure cu gelul Colagen de la Dermedics, care este un tratament bogat in oligoelemnte, anti-oxidanti si aminoacizi.

Read More
Posted By Complete Beauty

YOUTH EXPERT™ Ulei Lipofilling - un elixir esential

miercuri, 10 ianuarie 2018 06:47:00 Europe/Bucharest

YOUTH EXPERT™ Ulei Lipofilling reprezinta o formula bogata premium dedicata terapiilor pielii orientate spre intinerirea globala de corectare a imperfectiunilor si a volumului cu reale rezultate ™.

YOUTH EXPERT™ Ulei Lipofilling a fost creat in contextul in care pielea din jurul ochilor necesita o ingrijire speciala si isi pierde cel mai repede volumul si densitatea.

Componente de baza ale acestei creme le reprezinta complexul GEN’X-17-GAA™: celule stem din coaja de portocala + extract baicalin (protectorul telomerilor) + apitoxin (venin de albine) + Crystal Tears™, care ajuta sinteza ARN-ului si repara AND-ul pentru a activa restructurarea celulara.

Read More
Posted By Complete Beauty

5 idei de cadouri pentru acest Craciun

marți, 19 decembrie 2017 07:18:00 Europe/Bucharest

Fiecare dintre noi este unica, insa cu toate iubim produsele de machiaj sau cosmetica, care ne fac sa stralucim sau sa simtim ca avem lumea la picioare. Rujuri cu nuante sofisticate, farduri de ochi satinate sau uleiuri pretioase – doar cateva dintre produsele care pot cuceri o femeie.

Daca vrei cu adevarat sa faci un cadou special, iti recomandam:

Read More
Posted By Complete Beauty

Le Teint Hightech de la Paris Berlin o mantie ultra HD invizibila

miercuri, 13 decembrie 2017 07:06:00 Europe/Bucharest

Le Teint Hightech de la Paris Berlin reprezinta o noua generatie de fond de ten HD. Datorita compozitiei si a testelor riguroase pe care orice fond de ten Paris Berlin trebuie sa le treaca. Le Teint Hightech de la Paris Berlin este un fond de ten exceptional – o mantie invizibila – a carui formula HD este formata din nanoparticule, care dau rezistenta machiajului pentru toata durata zilei.

Le Teint Hightech a fost creat pentru a satisface cele mai inalte standarde pentru productiile TV si foto. Astfel ca, poti sa fii absolut sigur de rezultatele uimitoare pe care ofera acest fond de ten.

Read More
Posted By Complete Beauty

Pensulele ovale Crown Brush un must-have

vineri, 8 decembrie 2017 06:55:00 Europe/Bucharest

Daca doriti sa incercati un nou mod de aplicare al machiajului atunci trebuie sa incercati noul kit de pensule ovale de la Crown Brush – Rose Gold Full Face Contour Set. Moderne, dinamice, precise si inovatoare, aceste pensule super moi realizeaza un machiaj perfect, creand acel finisaj perfect si putand fi folosite atat cu produse pulbere, cat si cu cele crema sau lichide.

Setul de pensule ovale Crown Brush include 3 pensule de dimensiuni diferite cu care puteti contura, evidentia, sculpta si chiar aplica fondul de ten. Designul elegant si efectul de aur roz le fac potrivite pentru trusa de make-up a oricarei femeie.

Read More
Posted By Complete Beauty

Microdermabraziunea cu cristale

vineri, 8 decembrie 2017 06:07:00 Europe/Bucharest

Oxidul de aluminiu a fost cel mai folosit agent de abraziune in ultimii 20 de ani, este al doilea cel mai greu mineral, dupa diamante. Forma neregulata a cristaleleor creaza un efect mare de abraziune. De asemenea, oxidul de aluminiu este un material iner, non-toxic, care nu provoaca alergii sau reactii adverse.

Cristalele de bicarbonat de sodiu reprezinta o alternativa organica la cristalele de oxid de aluminiu, insa acestea sunt mai putin dure si astfel au un efect scazut in dermabraziune. Acestea sunt folosite pentru persoanele cu hiperpigmentari si pot fi indepartate cu usurinta dupa tratament (bicarbonatul de sodiu este solubil in apa).

Read More
Posted By Complete Beauty

Mezoterapia un remediu nedureros si fara riscuri

joi, 7 decembrie 2017 06:45:00 Europe/Bucharest

Pielea este considerata oglinda organismului si trebuie sa i se acorde o ingrijire adecvata, care sa o faca sa radieze si sa ii ofere un aspect tanar si impecabil.

Mezoterapia fara ace reprezinta un tratament modern, care asociaza laser-stimularea cu diferite forme de curenti, care introduce prin electroporatie in structurile profunde ale pielii diferite cocktail-uri de aminoacizi si vitamine. Procesul de aquaforeza se bazeaza pe efectul synergic al laser-stimularii, efectul substantelor active introduce, stimularea si toonifierea musculara si drenajul limfatic.

Read More
Posted By Complete Beauty

Peeling-ul Enzimatic Purifiant curata si regenereaza tenul in profunzime

miercuri, 6 decembrie 2017 06:53:00 Europe/Bucharest

Exfolierea reprezinta un pas important in toate terapiile de infrumusetare specifice: anti-imbatranire, anti-acnee si de albire, intrucat permite o penetrare mai profunda in piele a produselor de ingrijire si a serumurilor meso.

Peelingul Enzimatic Purifiant este un exfoliant delicat si cremos, care indeparteaza celulele moarte pentru a reda pielii aspectul tanar si sanatos. Probioticele, continute in formula, ajuta la consolidarea tesutului prin crearea unui strat hidrolipidic la suprafata, ajutand pielea sa isi recapete echilibrul natural de hidratare si hranire.

Read More
Posted By Complete Beauty

Descoperiti Universul SOTHYS

miercuri, 6 decembrie 2017 06:51:04 Europe/Bucharest

Din 1966, Sothys este o afacere de familie care a mostenit o lunga traditie in ceea ce priveste calitatea si excelenta, bazata pe valori umane si pe o productie Made In France. Un brand de cosmetice profesionale distribuite in peste over 120 de tari, exclusiv in centre spa si in clinici de infrumusetare.

Partener a peste 15.000 de centre spa si clinici de infrumusetare din intreaga lume. I N E S - Innovatia, Natura, Efficienta si Siguranta – reprezinta fortele motrice SOTHYS.

Read More
Posted By Complete Beauty

Cavitatia - liposuctia fara bisturiu

miercuri, 29 noiembrie 2017 06:27:00 Europe/Bucharest

Cavitatia, numita si “liposuctie fara bisturiu”, este o tehnica inovativa utilizata in reducerea nechirurgicala a acumularilor adipoase prin intermediul ultrasunetelor de joasa frecventa. Cavitatia prin ultrasunete este o procedura eficienta si sigura prin care se pot elimina depozitele de grasime de pe abdomen, brate, solduri, fese si coapse, dar fara durere.

Odata ce penetreaza tesuturile, undele sonore cedeaza o parte din energia lor sub forma de caldura. Cresterea temperaturii locale determina cresterea microcirculatiei si implicit cresterea volumului celulelor adipoase.

Read More
Posted By Complete Beauty

Tratament de rejuvenare cu MesoPen - biorevitalizare si regenerare celulara

marți, 28 noiembrie 2017 06:39:17 Europe/Bucharest

Terapia cu micro-ace a devenit, in ultima perioada tot mai populara, fiind una dintre cele mai sigure si rapide metode de “a scapa” de riduri, de a obtine un ten mai curat si luminos, in concluzie, de reintinerire faciala globala. Se pot trata diferite afectiuni ale tenului, corpului cat si al scalpului (alopecie).

Este un tratament sigur, steril, rapid si eficient!

Read More
Posted By Beatrice Gherbezan

Ingrijirea tenului sensibil in anotimpul rece

marți, 21 noiembrie 2017 06:41:00 Europe/Bucharest

A venit sezonul rece si tenul are nevoie in aceasta perioada de o ingrijire speciala, pentru a-i mentine elasticitatea si luminozitatea.

Atunci cand temperaturile scad, umiditatea din aer scade si ea. Aerul uscat determina reducerea umiditatii la nivelul pielii. Pielea, invelisul care protejeaza organismul de modificarile mediului inconjurator (temperaturi extreme, infectii,etc.), sufera o serie de transformari, de la uscaciune, senzatie de intepatura, mancarime sau fisuri pana la manifestari mai serioase.

Read More
Posted By Complete Beauty

Microdermabraziunea sau peelingul chimic?

luni, 13 noiembrie 2017 06:12:00 Europe/Bucharest

Microdermabraziunea este o tehnica non-invaziva care consta in exfolierea straturilor supeficiale ale epidermei, prin intermediul microcristalelor de oxid de aluminiu, care elimina celulele moarte si stimuleaza reinnoirea celulara.

Microdermabraziunea este utila pentru:

  • acnee
  • cicatrici post-acneice
  • riduri si imbatranirea pielii
  • Read More
    Posted By Complete Beauty

    Sothys- legenda din spatele numelui

    miercuri, 1 noiembrie 2017 00:01:44 Europe/Bucharest

    Sothys – cea mai frumoasa si cea mai stralucitoare stea, care obtinea veneratia oamenilor in noptile albastre. Distinctia sa unica, a adunat admiratia si fascinatia tuturor oamenilor. Frumusetea lui Sothys a depasit chiar si frumusetea divinitatilor. Frumusetea sa era chiar mai presus decat cea a Zeitei Venus.

    Marele zeu, Saturn, in aventurile sale celeste, a descoperit aceasta steaa nevinovata si pretioasa. Frumusetea sa unica l-a fascinat pe Saturn, care s-a indragostit de aceasta. Venus, iubita lui Saturn, geloasa si invidoasa pe iubirea dintre cei doi, s-a razbunat prin distrugerea stelei Sothys.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Ingrijirea pielii toamna

    luni, 23 octombrie 2017 07:02:00 Europe/Bucharest

    Toamna este un anotimp al schimbarii, dar si unul al tranzitiei. Zilele devin mai scurte, iar aerul este din ce in ce mai rece si mai uscat. Adaptarea la o rutina de ingrijire a pielii specifica acestui sezon va contribui la repararea daunelor provocate de razele puternice ale soarelui si pregatirea epidermei pentru iarna.

    Rehidratarea pielii

    Caldura verii, aerul rece si umed scad hidratarea pielii – efect similar cu cel provocat de aerul conditionat. Adaugarea serurilor hidratante si a uleiurilor in rutina noastra de ingrjire va combate deshidratarea si va pregati tenul pentru conditiile dure ale iernii.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Pro Curved Contour Brush de la Crown Brush – bagheta magica pentru sculpting

    miercuri, 20 septembrie 2017 07:16:00 Europe/Bucharest

    Fiecare femeie isi doreste un nas mai mic, pometi evidentiati, acel contur de vedeta, iar solutia vine de la Crown Brush cu pensula Pro Curved Contour Brush, creata special pentru a obtine acea simetrie perfecta.

    Pro Curved Contour Brush de la Crown Brush este o pensula profesionala special conceputa pentru a estompa fondul de ten si pentru a sculpta conturul fetei.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Ce este dermabraziunea?

    miercuri, 20 septembrie 2017 06:10:00 Europe/Bucharest

    Dermabraziunea este o procedura cosmetica prin care suprafata epidermei (stratul cornos) este indepartata prin abraziune, fiind utilizata in principal pentru a indeparta celulele moarte, pigmentarile pielii si pentru a indeparta sau ameliora cicatricile. In mod normal tehnologia de dermabraziune cu diamante implica aparatul de vacum si manipuli speciaili cu varfuri cu diamant.

    Sunt doua tipuri de tratamente bazate pe dermabraziune:

  • Dermabraziunea cu microcristale
  • Dermabraziunea cu diamante
  • Read More
    Posted By Complete Beauty

    Peeling-ul Dublu pentru Luminozitate de la Algologie reprezinta o surprinzatoare metamorfoza, care sproreste confortul si placerea utilizarii unui produs, in timp ce se curata pielea de impuritati, oferind netezime si catifelare pielii.

    Peeling-ul Dublu pentru Luminozitate se remarca prin textura gel fara microparticule, care se transforma in emulsie laptoasa la contactul cu apa, lasand pielea curata, catifelata si luminoasa. Acest peeling de la Algologie, foarte eficient si confortabil, elimina celulele moarte si impuritatiile stimuland procesul de reinnoire celulara si estompand defectele de pigmentare cauzate de varsta.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Peeling-urile chimice DERMEDICS® - cele mai sigure peeling-uri chimice

    vineri, 8 septembrie 2017 07:07:00 Europe/Bucharest

    DERMEDICS™ prezinta o gama avansata de peeling-uri chimice specifice, concepute special, produse sigure, eficiente, care sunt usor de utilizat si de controlat. Gama permite tratarea hiperpigmentarii, a semnelor procesului de imbatranire si preocuparile estetice, cum ar fi acneea si alte imperfectiuni.

    Produsele DERMEDICS pot fi combinate. Ele pot fi administrate ca multistraturi intr-o sesiune sau pot fi aplicate peste sesiuni consecutive. Tratamentele ar trebui sa inceapa cu timp mai mic de actiune si sa creasca in functie de tipul de piele, toleranta side rezultatul urmarit.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    3 pensule de machiaj esentiale

    joi, 31 august 2017 07:55:00 Europe/Bucharest

    Nu trebuie sa fii neaparat un profesionist pentru a putea realiza un make-up impecabil, dar trebuie sa ai ustensilele potrivite. Un machiaj reusit se datoreaza in parte si pensulelor folosite. Astfel ca, in trusa de beauty a oricarei femei ar trebui sa fie:

    Pensula pentru fond de ten

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Dermedics – notiuni despre radiofrecventa

    joi, 31 august 2017 07:01:00 Europe/Bucharest

    In timp , derma pierde din colagen si elastina ceea ce face ca tenul sa isi piarda din fermitate si sa se deformeze, tenul se subtiaza si epiderma este hidratata mult mai greu. Aspectul de ten gras al unui ten tanar este datorat stratului de grasime subcutanata. Acest strat va incepe sa dispara si el pe masura ce epiderma incepe sa se lase si pe masura ce se formeaza ridurile.

    Tratamentul de regenerare a pielii cu aparatul de radiofrecventa bipolara este una dintre cele mai noi tehnici non-invazive folosite pentru elimiarea simptomelor imbatranirii pielii si pentru remodelarea corporala. Aparatul are un sistem digital ce garanteaza un consum de energie uniform si sigur.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Top 10 pensule neconventionale de la Crown Brush

    joi, 31 august 2017 06:46:00 Europe/Bucharest

    Accesoriile pe care le folosim in machiaj au o importanta deosebita. Cand vorbim de machiajul profesional, nu putem face compromisuri. Atat pensulele, cat si produsele profesionale, ne fac sa obtinem machiaje mai bune intr-un timp mai scurt.

    De curand, la Complete Beauty sunt disponibile pensulele Crown Brush, un brand american de pensule de machiaj, extrem de accesibile, atat naturale cat si sintetice, de forma clasica sau mai deosebite.

    Read More
    Posted By Amalia Avram, Make-up Artist

    Peelingul cu ultrasunete si cromoterapie

    vineri, 25 august 2017 06:33:00 Europe/Bucharest

    Aceasta procedura utilizeaza curentul electric (sonoforeza) in combinatie cu ultrasunete si cromoterapie. Ultrasunetul este utilizat in cosmetica inca din anul 1980. Utilizarea terapeutica pe scara larga, siguranta, un control precis si excelent, precum si rezultatele previzibile au facut din ultrasunet un plus important in practicile de chirurgie cosmetica. Noile utilizari ale ultrasunetului includ tratamente de reintinerire faciala si corporala, reducerea vergeturilor, tratamentul contracturilor si cicatricilor, tratament pre- si post-operator pentru a accelera recuperarea si vindecarea dupa proceduri precum lifting, abdominoplastie si liposuctie.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Terapia cu vacuum

    luni, 21 august 2017 06:52:00 Europe/Bucharest

    Masajul cu vacuum (de asemenea, numit endomasaj, masaj endodermic, dermomasaj, lipo-masaj) este un tip de masaj terapeutic folosit pentru remodelare corporala si reducerea celulitei. Efectul medical al acestui masaj,se realizeaza prin intermediul unui vid ce produce o accelerare locala a sangelui si limfei in profunzimea tesuturilor,exercitand astfel o influenta reflexa asupra organelor interne. Masajul cu vacuum este considerat unul dintre cele mai de incredere si eficiente tratamente impotriva celulitei. Se netezeste stratul hipodermic de grasime iar pielea devine mult mai elastica.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Serumul Initial Youth recuperatorul primei tinereti

    luni, 7 august 2017 06:20:00 Europe/Bucharest

    Serumul Initial Youth de la Algologie reprezinta o ingrijire inovatoare, care actioneaza in profunzimea pielii pentru a reactiva enzimele tineretii.

    Acest ser este rezultatul Biotehnologiei Marine si regenereaza tesutul in profunzime pentru a corecta ridurile. Compozitia sa este formata din celule stem din Christe Marine si acid hialuronic. Datorita ingredientelor, acest concentrat protejeaza pielea, netezeste si uniformizeaza tenul.

    Ridurile si liniile fine sunt atenuate, tenul radiant si pielea are un aspect de lifting.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Crema Lamelara Biomimetica de la Dermedics este o crema fiziologica cu o compozitie si o structura asemanatoare cu lipidele din piele, oferind un impuls imediat si de lunga durata barierelor de protectie naturala, prin regenerarea rapida a stratului de lipide.

    Compozitia acestei creme unice nu contine parabeni, parfum, alcool sau alergeni, ci are la baza urmatorii ingredienti activi: fosfolipide, ceramide 3, squaleni, D-panthenol, ceai verde, boswellia, lemn dulce, salicilat de silanol, alantoina, terapeptide-33, emolient hiderolipidic

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Stretching-ul Celular® consta in practicarea mecanica a unor actiuni de relaxare asupra celulelor si a mediului lor conjunctiv. Aceste miscari activeaza functiile naturale ale corpului si imbunatatesc activitatea lor. Celulele sunt instruite sa ramana tinere pentru o perioada lunga de timp.

    Astfel ca, sub efectul actiunii mecanice, activitatile celulare se declanseaza: stimularea sintezei de colagen, eliberarea de grasime si activarea circulatiei limfatice.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    ArtLiner - avantaje unice pentru micropigmentare

    vineri, 14 iulie 2017 06:53:00 Europe/Bucharest

    ArtLiner™ dispozitiv digital de make-up permanent asigura cele mai bune rezultate posibile, crescand potentialul operatorilor specializati cat si al celor mai putin specializati.

    Cu o gama variata de viteze de lucru (12) permite operatorului cel mai inalt nivel de precizie, pentru a lucra intr-un mod adecvat pe diferitele zone ale fetei si corpului. Aparatele au un sistem de operare complet digital, care asigura un efect rapid si precis al micropigmentarii. Un microprocesor inteligent controleaza nivelurile de viteza si de adancime a penetrarii, oferind stabilitate acului, chiar si in structuri diferite ale pielii.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Sfideaza caldura cu un machiaj perfect

    vineri, 14 iulie 2017 06:32:00 Europe/Bucharest

    Machiajul are un rol deosebit in viata fiecareia dintre noi. Zilele calduroase de vara incep sa isi faca simtita prezenta si nu mai stii ce sa faci pentru a avea un machiaj impecabil pe tot parcursul zilei.

    Pentru ca stim cat de important este pentru tine sa arati bine indiferent de situatie, ne-am gandit sa venim in ajutorul tau cu cateva trucuri utile pentru o folosire cat mai usoara a produselor de machiaj Parisax Professional, in aceste zile toride de vara.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    In timpul iernii, cat si pe perioada verii, pielea noastra are nevoie sa fie hidratata si hranita. Uleiul uscat de la Algologie este produsul must-have, care va imbunatati pielea noastra.

    Ulei Marin Uscat Hidratant de la Algologie este un produs foarte versatil, intrucat poate fi adaugat in baie, amestecat cu crema de noapte, aplicat pe tot corpul sau ca o masca pentru parul foarte uscat. Datorita texturii fluide si non-grasa poate fi folosit pentru orice tip de piele, fara a lasa urme pe haine.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Serul Hydra Deluxe - cocktail de vara esential

    marți, 4 iulie 2017 05:54:00 Europe/Bucharest

    Serul Hydra Deluxe este bogat formulat in ingredienti, fiind dedicat terapiilor pielii orientate pe oxigenare profunda, hidratare, remineralizare, regenerare, capacitate de adaptare si de reinnoire - rezultate reale. Serul este potrivit pentru ingrijirea zilnica a pielii pentru toate varstele si toate tipurile. Recomandat ca un ser primer inainte de make-up sau crema. Ideal pentru ingrijirea pielii in climat cald, arid. Acest ser are in compozitia sa ca ingredient principal Alga de Zapada si nu contine parabeni, iod sau coloranti.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    MESOVITAL - reconstructorul tineretii

    luni, 3 iulie 2017 07:09:00 Europe/Bucharest

    MESOVITAL de la Dermedics este un ser cu peptide si lipozomi creat pentru regenerarea profunda a pielii, revitalizare si incetinirea simptomelor de imbatranire a pielii. Ingredientele active principale le reprezinta: Peptide Matrixyl® 3000 + lipozomi (Q10 + lecitina + carnitina) + microalge + vitamina C + vitamina B12 + acid fito-hialuronic 3% + fito-colagen. Totodata, acest ser are o formula fara parabeni, alcool, coloranti, parfumuri si alergeni.

    MESOVITAL este recomandat pentru tenurile cu primele riduri, cu pielea lipsita de elasticitate si fermitate. Acest ser are efect instant si imbunatateste elasticitatea pielii, stimuleaza epiderma, activeaza procesul de reparare a celulelor si de restructurare a pielii.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Sfaturi pentru buze perfecte

    luni, 3 iulie 2017 07:06:00 Europe/Bucharest

    Iata cateva trucuri simple si la indemana oricarei femei pentru a va ajuta sa profitati de acel zambet luminos pe care il aveti. Creati-va buzele pe care le-ati dorit!

    Efectul de buze marine

    Alegeti un ruj de buze si un creion de buze in nuante potrivite – selectati culori mai deschise, deoarece tonurile inchise pot sa faca buzele sa para mai mici.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Ioana Radu - un ten tanar si hidratat cu Dermedics

    joi, 22 iunie 2017 07:50:00 Europe/Bucharest

    Odata cu venirea verii si implicit a caldurii nevoile tenului se schimba, din acest motiv este necesara hidratarea profunda a tenului si protectia fata de radiatiile solare.

    Terapia cu AquaOxyBrasion (oxigen hiperbaric) vine in intampinarea nevoilor tenului, tocmai datorita faptului ca hidrateaza si protejeaza pielea. Este recomandata atat in cazul persoanelor care se expun la soare, dar si persoanelor care prefera utilizarea solarului.

    Read More
    Posted By Ioana Radu - Estetician Country Spa

    O femeie nu poate sa aiba niciodata prea multe produse de make-up. Astfel ca, Crown Brush a creat o paleta de 10 blush-uri pentru a avea la indemna atat blush, produs pentru contouring sau bronzer.

    Blush-urile pudra sunt foarte populare si se potrivesc de minune pentru a crea un finish elegant. Blush-urile din aceasta paleta se pot utiliza fara nicio grija peste un fond de ten mat, intrucat completeaza textura mata foarte bine.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Ce este cavitatia?

    luni, 5 iunie 2017 07:05:00 Europe/Bucharest

    Cavitatia este o metoda non-invaziva si non-agresiva a liposuctiei. Este un tratament localizat, care determina o schimbare permanenta a tesutului gras de pe zonele cu probleme. Celulele adipoase, incalzite cu lumina inflarosie la o temperatura de peste 40-45 grade Celsius, devin vulnerabile (se lucreaza timp de 5 minute).

    Datorita presiunii aplicate cu ajutorul manipulului, ce genereaza vibratii mecanice cu frecvente mari (ultrasunete), se schimba structura celulelor adipoase intr-una lichida. (15-20 de minute – maximum 25 de minute).Read More
    Posted By Complete Beauty

    DERMEDICS ALOE VERA – puterea extractului pur de Aloe Vera

    marți, 30 mai 2017 06:54:00 Europe/Bucharest

    DERMEDICSTM ALOE VERA este un gel inovator pentru ingrijire creat special pentru toate tipurile de tratamente estetice. Acest gel asigura conectarea corecta intre electrozi si piele si este recomandat pentru toate tipurile de piele. Ingredientul activ principal il reprezinta extractul pur de Aloe Vera.

    Extractul pur de Aloe Vera are proprietati benefice asupra pielii: reimprospatare si hidratare profunda ,calmeaza iritatiile si inflamatiile datorate expunerii la razele UV.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    5 produse must-have in portfardul nostru

    marți, 30 mai 2017 06:21:00 Europe/Bucharest

    Produsele nelipsite din portfardul nostru sunt:

    Creionul corector Naturel

    Un corector bun este intotdeauna o necesitate. Creionul corector Naturel este cea mai buna optiune pentru machiajul de zi cu zi. Este rezistent si foarte mat; nu ai nevoie sa pui foarte mult pentru a acoperi imperfectiunile.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Mezoterapia o combinatie inovativa de electroporatie cu ultrasunete

    luni, 29 mai 2017 07:05:00 Europe/Bucharest

    Mezoterapia virtuala presupune o combinatie de electroporatie (curent alternativ) cu ultrasunete 1MHz (sonoforeza denumita si fonoforeza).  Aceasta metoda presupune aplicarea simultana a undelor ultrasonice cu impulsuri de electroterapie, ceea ce sporeste semnificativ eficacitatea tratamentelor de mezoterapie clasica.  Utilizeaza un sistem terapeutic transdermal (Transdermal Therapeutic System (TTS)) care consta in introducerea de substante active in tesutul subcutanat (hipoderm), utilizand sonoterapia in combinatie cu impulsurile electrice. Principalele efecte ale mezoterapiei sunt: schimbarea temperaturii pielii si schimbarea presiunii intracelulare. Aceste efecte faciliteaza penetrarea substantelor terapeutice in tesutul subcutanat al pielii (hipoderm).

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Marea sursa de echilibru pentru corpul uman

    vineri, 26 mai 2017 07:25:00 Europe/Bucharest

    Ingrijirea tenuluiApa de mare este bogata in minerale si oligoelemente de care corpul uman are nevoie zilnic. Organismul uman nu stie sa le produca, din acest motiv trebuie sa-i aducem noi un supliment.

    Marea, sursa originala a vietii pe pamant, difuzeaza pielii in mod natural beneficiile sale si permite refacerea echilibrului sau. Aceasta similitudine, asociata cu fenomenul natural de osmoza, conduce la o excelenta absortie si asimilare a nutrientilor apei de mare de catre corpul uman

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Pe timpul noptii, pielea sufera mai putine agresiuni, ceea ce va ajuta mecanismul de regenerare sa actioneze. Micro-circulatia este activata pentru a stimula transferul de energie necesar celulelor in procesul de reinnoire celulara, iar pielea este mult mai permeabila, deci mult mai receptiva la ingredientii active.

    Pe parcursul noptii, pielea se lupta cu urmatoarele obstacole: factorii externi: efectele stresului oxidativ din timpul zilei implica o crestere a productiei de radicali liberi activi. 

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Terapia cu oxigen

    luni, 22 mai 2017 07:11:00 Europe/Bucharest

    Terapia cu oxigen a fost folosita pentru prima data in anul 1896, cand Nikola Tesla a realizat primul generator de ozon. Ulterior, oxigenoterapia a stat la baza dezvoltarii tratamentelor pentru anemie, gripa, diabet sau cancer. Astazi, oxigenul este folosit atat in domeniul medical, cat si in estetica. Tratamentele estetice realizate cu aparatele cosmetice profesionale, care functioneaza cu oxigen hiperbaric, reprezinta o alternativa a injectiilor cu botox. Aquaoxibraziunea este un tratament care foloseste doar oxigenul si picaturi de apa sau de solutie salina. Cu o tehnologie de ultima ora, bazata pe pulverizare, aquaoxibraziunea permite oxigenarea tesuturilor.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Mezoterapia in tratamente corporale

    joi, 18 mai 2017 07:09:00 Europe/Bucharest

    Multe produse au intentia de a trata celulita, cele mai multe fiind aparatele pentru masaj si creme care au putine rezultate sau niciun rezultat in imbunatatirea aspectului pielii. Insa mezoterapia obtine rezultate sigure prin orientarea tratamentului spre cauzele profunde ale celulitei, si nu doar spre simptomele exterioare.

    Celulita apare progresiv si avanseaza odata cu trecerea timpului si netratarea ei. Este foarte usor de tratat cu doar cateva sedinte de mezoterapie pentru celulita in faza incipienta, insa odata ce progreseaza la stadii mai avansate numarul sedintelor creste.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Serul Activ pentru Slabire – un success garantat

    miercuri, 17 mai 2017 06:12:00 Europe/Bucharest

    Fiecare dintre noi ne dorim sa aratam bine, sa ne simtim bine in pielea noastra, insa uneori chiar daca facem sport si avem un regim de viata sanatos, tot ne confrutam cu celulita. Datorita tehnologiei au fost create produse pentru a lupta contra celulitei.

    Serul Activ pentru Slabire de la Algologie este un produs minune, care activeaza lipoliza si ajuta drenajul pentru a elimina depozitele de grasime.Acest produs este extrem de eficient in cazurile de celulita rezistenta datorita ingredientului principal si anume: Suaeda Maritima, care ajuta procesul de slabire prin spargerea particulelor de grasime eliberate din adipocite in particule mici si care se vor elibera usor.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Primer-ul pentru pleoape de la Parisax Professional este o baza pentru pleoape, care ajuta fixarea fardului fara ca acesta sa se stranga pe intreaga durata a zilei in pliuri.

    Ingredientele principale pe care le contine compozitia acestui primer sunt siliconul si uleiurile vegetale pentru prevenirea ridurilor din jurul ochilor. Totodata, un ingredient minune il reprezinta extractul de alge, care imbunatateste elasticitatea si bariera hidrolipidica a pielii, protejand pielea impotriva radicalilor liberi, iar Vitamina E ofera proprietati antioxidante.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Impachetarea cu Fucus – slabesti fara durere si efort!

    luni, 15 mai 2017 05:07:00 Europe/Bucharest

    Impachetarea cu Fucus reprezinta 100% alge Fucus micronizate, permitand eliberarea rapida a ingredientelor active si o mai buna difuzie la nivelul epidermei.

    Fucusul este bogat in elemente care actioneaza eficient asupra celulitei si ajuta slabirea. Componentele impachetarii stimuleaza circulatia sangelui si a limfei pentru a elimina toxinele acumulate asociate celulitei. Ingredientul principal activ il reprezinta 100% Fucus din zona Pleubian (alge brune), care stimuleaza global tot organismal si ajuta slabirea.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    5 pensule de blending esentiale cu Ana Maria Vasile

    joi, 11 mai 2017 06:54:23 Europe/Bucharest

    Pentru a obtine un machiaj impecabil, avem nevoie de o serie de pensule, fiecare avand un rol prestabilit in crearea capodoperei noastre. Cand vorbim de un machiaj profesional, nu trebuie sa existe compromisuri.

    Pensulele de blending care nu trebuie sa lipseasca din trusa unui make up artist:

    1. C154 este preferata mea tocmai pentru forma inedita si desimea firului de par - forma pe care o intalnim doar la Crown Brush. O folosesc la blenduirea culorilor in partea inferioara a ochiului, mai exact la baza genelor. Forma usor taiata in centru imi permite asezarea perfecta a culorilor la conturarea ochiului, aplicandu-mi cantitatea ideala de fard fara a crea linii, ci doar umbre difuzate, blenduite.

    Read More
    Posted By Ana Maria Vasile

    Maceratia de Alge - serum marin autentic

    joi, 11 mai 2017 05:56:00 Europe/Bucharest

    Maceratia de Alge de la Algologie este un produs obtinut din 100% fucus natural. Fucusul contine o concentratie mare de elemente nutritive si este un produs biologic. Pielea absoarbe elementele de care are nevoie pentru a-si recapata echilibrul si vitalitatea, iar rezultate se observa de la primia aplicare: pielea devine moale si ferma, perfect echilibrata.

    Ingredientul activ principal din compozitia Maceratiei de Alge il reprezinta fucusul, care este bogat in macro-elemente, oligoelemente, aminoacizi si vitamine si :

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Radiofrecventa

    marți, 9 mai 2017 07:10:00 Europe/Bucharest

    Radiofrecventa este un sistem de regenerare al pielii bazat pe cea mai noua tehnologie cu standarde ridicate, creat pentru eliminarea si indepartarea non-invaziva a simptomelor imbatranirii pielii si pentru remodelarea corporala. In timpul tratamentului, colagenul incalzit la o temperatura de 45°C- 60°C incepe sa-si schimbe structura si sa se micsoreze. Aceste modificari termice determina formarea unor noi fibre de colagen, in felul acesta pielea este refacuta, fiind eliminate ridurile.Procesul de regenerare si reconstructie a fibrelor de colagen este denumit neocolagenare. Simultan caldura dizolva grasimea subcutanata, care este absorbita de organism, fapt ce determina scaderea in greutate.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    L'Ideal Touch - prietenul magic al tenului perfect

    marți, 9 mai 2017 06:40:00 Europe/Bucharest

    L’Ideal Touch de la Paris Berlin este un corector magic care ridica liniile fine din jurul ochilor, ridurile si poate fi folosit ca un iluminator pentru pometi, frunte, barbie si nas. Acest corrector are o compozitie pe baza de apa.

    L’Ideal Touch este un produs de make-up esential pentru oricine isi doreste sa obtina un ten luminos fara a se vedea micile corecturi realizate.

    L’Ideal Touch este solutia pentru pielea obosita.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Cellulogy – tratamentul alternativ liposuctiei

    luni, 8 mai 2017 06:57:00 Europe/Bucharest

    Cellulogy Vacuum Endodermic are la baza celulogia, un tratament corporal care distruge depozitele de grasime si conduce la activarea drenajului limfatic printr-o metoda de absorbtie la suprafata pielii care actioneaza impreuna cu anumite produse cosmetice.

    Masajul vacumatic este un tratament foarte sigur chiar si pentru persoanele cu implanturi metalice sau electronice. Corpul este masat cu ajutorul unor manipuli speciali cu 6 role mobile.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Impachetarile sunt foarte eficiente pentru detoxifiere, slabire localizata rapida si sanatoasa, eliminarea celulitei, prevenirea, ameliorarea si vindecarea vergeturilor.

    Impachetarea Gelifianta cu Alge Marine de la Algologie se foloseste in cazul pielii cu semne vizibile de imbatranire si vergeturi. Aceasta impachetare confera fermitate feselor, bustului, stomacului, pe partea inferioara a coapselor si pe partea inferioara a bratelor.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    3 produse esentiale pentru femeile active

    marți, 2 mai 2017 06:59:00 Europe/Bucharest

    Un ten sanatos inseamna cateva minute in plus acordate atat dimineata, cat si seara pentru ingrijirea acestuia – curatare, tonifiere si hidratare. Pentru a putea avea o ingrijrijire corecta trebuie sa alegem produsele adecvate tipului nostru de ten, insa cum alegem acele produse cand ne grabim sau cand nu avem timp?

    Dr. Elena Rusu ne recomanda 3 produse indispensabile, indiferent de tipul de ten:

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    MESOSLIM – reductorul grasimii celulare

    joi, 27 aprilie 2017 07:08:00 Europe/Bucharest

    MESOSLIM de la Dermedics este un ser creat pentru ingrijirea corpului in zonele cu tendinta spre acumularea de celule de grasime si creare de celulita, fiind recomandat pentru tratamentele de slabit pentru femei si barbati. Ingredientele active principale le reprezinta: Cafeina + Yerba Mate + mac galben + extract de Euglena Gracillis. Totodata, acest ser are o formula fara parabeni, alcool, coloranti, parfumuri si alergeni. MESOSLIM se poate folosi in tratamente profesionale de combatere a celulitei si a obezitatii locale. Acest ser activeaza lipoliza, reduce celulita, previne cresterea adipocitelor si a depozitarii de lipide. In acelasi timp, reduce in grasime si volum celulele de grasime.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Fiecare femeie isi doreste un ten tanar si fara riduri, insa odata cu trecere timpului, pielea isi pierde elasticitate si ridurile sunt din ce in ce mai vizibile. Solutia pentru a combate trecerea timpului si de a avea un efect de lifting facial instant o reprezinta tratamentul cu oxigen hiperbaric si microdermabraziune.

    Rezultatele sunt exceptionale, iar in cadrul tratamentului se utilizeaza un cocktail de seruri naturale bogate in vitamine de la Dermedics concepute pentru a rezolva orice problema a tenului.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Ingirjirea tenului sensibil

    marți, 25 aprilie 2017 08:03:00 Europe/Bucharest

    Sensibilitatea pielii se caracterizeaza prin uscare, descuamare, inrosire si este cauzata de mai multi factori – temeperatura exterioara, umiditatea aerului, schimbari hormonale, praf, expunere la soare. Din aceasta cauza trebuie sa prevenim sensibilizarea tenului prin: folosirea unei creme cu factor de protectie pe tot parcursul anului si utilizarea unor produse naturale sau dermatocosmetice care nu agreseaza pielea.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Oxigenul hiperbaric

    marți, 25 aprilie 2017 07:42:00 Europe/Bucharest

    Oxigenul este elementul cel mai important pentru sanatatea celulelor organismului uman. Celula este dotata cu receptori, care capteaza oxigeul si asimileaza nutrienti, cel mai important dintre acestia fiind oxigenul. Tratamentul cu oxigen hiperbaric este o tehnica de infuzie percutanata de oxigen si substante cu principii active precum vitamine, aminoacizi, care cu ajutorul unui aparat transforma aerul in oxigen pur, hiperbarizandu-l (oxigen la presiune superioara comparativ cu cea atmosferica de 1 bar).

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Tendinte in make-up cu Brandusa Bordeianu

    miercuri, 19 aprilie 2017 06:34:30 Europe/Bucharest

    Trendurile in make-up sunt reinterpretate de la an la an.

    Aceste trenduri reprezinta munca in echipa a makeup-up artistilor cu stylistii, designerii, casele de moda si mai ales cu marile companii de cosmetice.

    Succint voi prezenta cateva directii pe care se marșeaza anul acesta.

    Read More
    Posted By Brandusa Bordeianu

    Radiofrecventa - sistemul de regenerare al epidermei

    joi, 13 aprilie 2017 06:33:00 Europe/Bucharest

    Sistemul de regenerare al pielii bazat pe Radiofrecventa Bipolara este cea mai noua tehnologie cu stadarde ridicate, creat pentru eliminarea si indepartarea non-invazva a simptomelor imbatraniri pielii si pentru remodelarea corporala. Aparatul are un sistem digital, care garanteaza o distribuire uniforma si sigura a energiei. In timpul tratamentului, colagenul incalzit la o temperatura de 45°C-60°C incepe sa-si schimbe structura si sa se micsoreze. Aceste modificari termice determina formarea unor noi fibre de colagen, in felul acesta pielea este refacuta, fiind eliminate ridurile. Procesul de regenerare si reconstructictie a fibrelor de colagen este denumit neocolagenare.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    MESOLIFT-3D BOOSTER - serul care imita injectiile cu toxina botulinca

    luni, 10 aprilie 2017 07:16:00 Europe/Bucharest

    MESOLIFT-3D BOOSTER de la Dermedics este un ser luxuriant pentru lifting cu efecte similare cu cele ale botox-ului. Acest ser a fost creat pentru a imbunatati elasticitatea si fermitatea pielii, reducand aparitia ridurile mimice. Formula cationica actioneaza rapid, oferind in mod expres rezultate vizibile de lifting.

    Acest ser se recomanda pentru persoanele cu riduri adanci vizibile cu varsta de la 45+.

    Ingredientele active din compozitia sa creeaza complexul 3D-Lift-Peptide = Un Complex Puternic Tri-Activ:

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Avant Tout sau primul pas inaintea machiajului

    miercuri, 5 aprilie 2017 07:51:00 Europe/Bucharest

    Avant Tout de la Paris Berlin este un primer hidratant pentru machiaj, care ofera o senzatie imediata de confort, restabilind echilibrul optim de hidratare al pielii. Aceasta baza de machiaj este potrivita pentru toata tipurile de ten.

    Textura lichida a acestui primer a fost imbogatita cu unt de shea, acid hyaluronic si vitamina E, iar extractul de bumbac accelereaza vizibil procesul de regenerare celulara

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Paleta 8 corectoare – trusa de prim ajutor in machiaj

    luni, 20 martie 2017 06:08:00 Europe/Bucharest

    Uneori avem nevoie de o solutie rapida si eficienta pentru a putea ascunde micile imperfectiuni cu care ne confruntam, insa nu intotdeauna gasim combinatia perfecta pentru noi. Astfel ca, brandul profesional Paris Berlin a creat doua palete care sa indeplineasca chiar si cele mai dure cerinte.

    Cele doua palate de 8 corectoare de la Paris Berlin ofera posibilitatea de a se putea folosi ca si corrector, illuminator sau pentru contouring.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    De ce sa folosim un demachiant pentru ochi?

    vineri, 10 martie 2017 06:02:00 Europe/Bucharest

    Zona ochilor este cea mai sensibila a fetei: este de 3-5 ori mai subtire decat restul zonelor fetei, stratul dermic este mult mai sarac in colagen si elastina, circulatia limfatica si cea a sangelui este deficitara, ceea ce duce la acumularea de toxine, aparitia cearcanelor si a aspectului obosit.

    Din aceasta cauza, trebuie sa avem grija ce produse folosim.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    5 idei de cadouri DOAR PENTRU EA

    marți, 7 martie 2017 07:51:58 Europe/Bucharest

    Inceputul primaverii este momentul ideal pentru a surprinde persoanele dragi. Daca doresti sa faci o surprinza care sa aduca zambetul pe buze, atunci noi iti punem la dispozitie cele mai atractive produse cu care poti cuceri pe oricine.

    Daca vrei cu adevarat sa faci un cadou special, iti recomandam:

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Stretching-ul celular - revolutioneaza tehnologiile corporale

    marți, 21 februarie 2017 06:58:05 Europe/Bucharest

    Stretching-ul Celular® se aplica in tratamentele estetice, terapeutice si sportive, prin echipamentele DXsmart si DXtwin. Aceasta tehnologie patentata a primit unul dintre premiile pentru inovatie in cadrul evenimentului de la Salón Look.

    Stretching-ul Celular® a fost creat pentru a dinamiza, armoniza si regla activitatile metabolice in functie de nevoile noastre. Ca un antrenor personal, acesta antreneaza metabolismul tesuturilor. Functiile precum: circulatia sangvina si limfatica, producerea de colagen, eliminarea deseurilor metabolice, nutritia celulara revin la nivelul optim de functionare.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Serul MESOCAPIL - un ser fortifiant pentru pielea sensibila

    vineri, 17 februarie 2017 06:49:00 Europe/Bucharest

    Serul MESOCAPIL de la Dermedics este un ser creat pentru tratamentul pielii sensibile, in special pentru pielea predispusa la roseata si capilare sparte. Acest ser diminueaza hiperpermeabilitatea capilara, imbunatateste protectia vasculara si reface aspectul tanar al pielii.

    Formula serului MESOCAPIL contine Magneziu Ascorbil Fosfat (MAP), care reprezinta singura formula stabila a Vitaminei C + Vitamina P, care imbunatateste gradul de absorbtie. Totodata, compozitia acestui ser este fara parabeni, coloranti, alcool, parfum si alergeni.

    Serul MESOCAPIL de la Dermedics se poate folosi pentru:

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    MESOHA+C stimuleaza regenerarea intensiva a pielii

    miercuri, 15 februarie 2017 07:51:00 Europe/Bucharest

    MESOHA+C este un ser creat pentru hidratarea profunda si pentru reinnoirea celulara. Solutia ideala pentru pielea uscata si deteriorata, cu simptome de elasticitate si fermitate reduse, pentru pielea cu hiperpigmentare cauzata de soare sau solar sau de procesul de imbatranire. Ingredientele active principale le reprezinta: Acidul Fito-Hialuronic 5% + Vitamina C 3%. Tototdata acest ser are o formula fara parabeni, coloranti, alcool, parfum si alergeni.

    MESOHA+C este esential pentru pielea afectata de expunerea la soare, care are nevoie de “comprese” pentru vindecare si recapatarea unui aspect uniform, pentru hiperpigmentare (pete), dar si pentru tenul uscat si deshidratat.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    DERMEDICS HYAL - gel cu acid hialuronic

    luni, 30 ianuarie 2017 06:20:00 Europe/Bucharest

    DERMEDICS Hyal este un gel inovator pentru ingrijire ,creat special pentru toate tipurile de tratamente estetice.Asigura conectarea corecta intre electrozi si piele. Ingredientul activ principal il reprezinta acidul hialuronic. O noua generatie de molecule de acid hialuronic cu greutate moleculara mica (LMW HA), in concentratie maxima admisibila de 0,5%. Au o capacitate marita de patrundere in straturile profunde ale pielii. Acest gel este nonpatogenic si antialergic. Pastreaza ionii intr-un echilibru homeostatic, stimuleaza sinteza proteinelor de la nivelul tesuturilor, stimuleaza sinteza endogena de acid hialuronic in interiorul fibroblastelor, umple ridurile si hidrateaza in profunzime.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Fondul de ten stick – elementul cheie pentru un look perfect

    vineri, 27 ianuarie 2017 07:14:00 Europe/Bucharest

    Fondul de ten este produsul cosmetic cel mai des folosit de catre femei. Astfel ca, Parisax Professional a creat un produs care sa poata fi folosit de catre toate femeile, indeplinind toate exigentele unui produs profesionist la un pret exceptional!

    Cu o textura cremoasa, fara parabeni, si imbogatita cu ulei vegetal si agenti activi antirid, fondurile de ten camuflaj au fost create special pentru a acoperi toate imperfectiunile nedorite ale tenului. Foarte usor de aplicat datorita conceptului de stick, noul fond de ten compact stick ofera un aspect natural uniform.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Masca Hidratanta de la Algologie – un moment de rasfat pentru ten

    joi, 26 ianuarie 2017 06:54:20 Europe/Bucharest

    Secretul unui ten frumos si sanatos il reprezinta hidratarea. Hidratarea este extrem de importanta mai ales iarna, cand filmul hidroplipidic nu mai ofera protectia necesara, iar pielea devine mult mai sensibila. Astfel ca, specialiastii Algologie recomanda folosirea in cadrul rutinei de ingrijire si o masca, care sa hidrateaza in profunzime.

    Masca Hidratanta din gama Hydra Plus are o textura gel de culoare albastra si ofera tenului hidratarea de care are nevoie plus luminozitate.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Diferenta intre Laserul cu dioda si IPL

    vineri, 20 ianuarie 2017 06:54:00 Europe/Bucharest

    Raza laser concentrata emisa de aparat este absorbita de pigmentul firului de par (melanina), in foliculul de par. Inainte de aceasta procedura zona tratata trebuie rasa cu lama cu o zi inante de tratament sau in aceeasi zi a tratamentului. In timpul tratamentului stratul exterior al pielii este presat si racit de capul laser. Acest lucru protejeaza pielea si face ca tratamentul sa fie mai eficient. Apoi laserul este activat pentru o fractiune de secunda, suficient ca sa incalzeasca firul de par si sa distruga abilitatea foliculului de a se regenera . Rezultatul final este epilarea permanenta a zonei tratate.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Terapia cu vacuum Dermedics

    miercuri, 18 ianuarie 2017 06:41:00 Europe/Bucharest

    Masajul cu vacuum (numit, de asemenea, endomasaj, masaj endodermic, dermomasaj sau lipo-masaj) este un tip de masaj terapeutic folosit pentru remodelare corporala si reducerea celulitei. . Efectul medical al acestui masaj se realizeaza prin intermediul unui vid care produce o accelerare locala a sangelui si limfei in profunzimea tesuturilor, exercitand astfel o influenta influenta asupra organelor interne.

    In timpul masajului vacuumatic se introduc componentele active dermatocosmetice pentru a accelera eficacitatea terapiilor de slabire.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Gelul pentru Conturul Ochilor – solutia sigura pentru rezultate rapide

    marți, 17 ianuarie 2017 06:45:00 Europe/Bucharest

    Zona din jurul ochilor este cea mai sensibila in comparatie cu restul fetei. Din aceasta cauza, trebuie sa acordam o atentie sporita ingrijirii acestei zone.

    Gelul pentru Conturul Ochilor de la Algologie este un gel proaspat, care decongestioneaza si indeparteaza aspectul obosit al conturului ochilor. Astfel ca, ca acesta va deveni neted si odihnit.

    Specialistii Algologie au dezvoltat acest produs din dorinta de a oferi femeilor o solutie naturala cu rezultate imediate. Gelul pentru Conturul Ochilor reduce rapid umflaturile, cearcanele si semnele de oboseala.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    DERMEDICS COLLAGEN – gel cu proteine de colagen

    luni, 16 ianuarie 2017 07:03:00 Europe/Bucharest

    DERMEDICS COLLAGEN este un gel inovator pentru ingrijire creat special pentru toate tipurile de tratamente estetice. Acest gel asigura conectarea corecta intre electrozi si piele. Ingredientele active principale sunt proteinele de Colagen, care maresc capacitatea de patrundere in straturile profunde ale pielii. Aceasta formula unica de proteine amestecate cu extract de colagen imbunatateste elasticitatea pielii, creste nivelul de hidratare, netezeste pielea si liniile fine, imbunatateste fermitatea. Totodata, acest gel are o formula fara parabeni, alcool, coloranti, parfumuri si alergeni si este recomandat pentru toate tipurile de piele

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Mascara Pro Allongeant - secretul genelor lungi

    luni, 16 ianuarie 2017 06:27:00 Europe/Bucharest

    Fiecare machiaj pentru noi femeile reprezinta o provocare. De aceea avem grija ca fiecare produs sa se ridice la anumite standarde. Cele mai multe probleme le avem cu gasirea unui rimel care sa nu incarce genele, dar sa le faca mai dese si mai lungi.

    Acum insa nu mai este o problema cu noua mascara de la Parisax Professional, si anume: Mascara Pro Allongeant (care in aceasta perioada se poate gasi la un pret special).

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    MESOLIFT - reductorul 3D pentru riduri

    miercuri, 11 ianuarie 2017 07:01:00 Europe/Bucharest

    MESOLIFT de la Dermedics este un ser de lifting, cu efect asemanator botoxului, creat pentru cresterea elasticitatatii si fermitatii pielii si pentru reducerea ridurilor de mimica. Ingredientele active principale le reprezinta: Tripeptide cu efect de botox + Proteine de grau + Glutamine + Acid Glutamic + Extract de macro alge Macrocystis Pyrifera + Vitamina C + Vitamina B12. Totodata, acest ser are o formula fara parabeni, coloranti, alcool, parfum si alergeni.

    MESOLIFT este recomandat pentru tenurile cu riduri vizibile a caror piele si-a pierdut elasticitatea si fermitatea, dar si pentru tenurile terne si cele care sufera de hiperpigmentare.

    Read More
    Posted By Camelia CompleteBeauty

    Creioanele pentru sprancene - un must-have

    miercuri, 11 ianuarie 2017 06:49:00 Europe/Bucharest

    Creioanele pentru sprancene de la Paris Berlin sunt un must pentru orice trusa de make-up. Datorita formulei pe baza de ceara, aceste creioane se diferentiaza de restul creioanelor de sprancene de pe piata – chiar daca au o formula waterproof, creioanele de sprancene Paris Berlin rezista chiar si pe tenul gras, ceea ce reprezinta testul suprem pentru un astfel de creion.

    Creioanele de la Paris Berlin pot contura, colora si imbogatii sprancenele. 

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Pensula de umbre pentru produse cremoase

    miercuri, 4 ianuarie 2017 06:01:00 Europe/Bucharest

    Acest tip de pensula se gaseste in mai multe marimi, iar partea de fibre – consistenta si marime – are importanta ei. Modelele cu capatul mai ingust se folosesc pentru a colora buzele, dar la fel de bine pot fi utilizate la corectarea/camuflarea problemelor tenului.

    Modelul mediu permite atat aplicarea fardului, cat si estomparea fardurilor grase. De aseamenea, acest tip de pensula se poate utiliza si pentru a adauga tuse de lumina pe chip (in zona pometilor)

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    4 sfaturi de ingrijire a pielii iarna

    joi, 22 decembrie 2016 06:23:00 Europe/Bucharest

    Iarna pielea noastra este foarte afectata de schimbarile din natura, de aceea trebuie sa ii acordam o mai mare atentie si sa avem grija ce produse folosim. Hidratarea pielii este calea spre o epiderma sanatoasa si frumoasa si de aceea pe langa folosirea produselor adecvate trebuie sa nu uitam sa consumam zilnic minimum 2 litre de lichide.

    In primul rand trebuie sa refacem pelicula protectoare si sa crestem aportul de din straturile pielii. Putem sa ajutam pielea prin folosirea unor crème de corp grase, avand la baza uleiuri vegetale si alge marine.

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Pensulele de machiaj – baghetele magice ale make-up artistilor

    miercuri, 14 decembrie 2016 06:07:00 Europe/Bucharest

    Make-up artistii acorda o atentie deosebita pensulelor pe care le utilizeaza, intrucat un machiaj deosebit inseamna maiestria unui profesionist, produse profesionale si instrumente de lucru de o calitate exceptionala.

    Astfel ca, orice femeie ar trebuie sa inteleaga ca nu trebuie sa cheltuiasca o avere pe un set de pensule, ci trebuie sa aleaga doar pensulele pe care le foloseste cel mai des. Inainte de a cumpara pensule de machiaj trebuie sa incercam sa alegem pensule cu perii naturali (par de capra, par de veverita, par de ponei etc), pentru ca uniformizeaza mai bine produsele pe piele

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    BLACK FRIDAY - oferte irezistibile

    vineri, 18 noiembrie 2016 09:15:57 Europe/Bucharest

    Pentru ca vin Sarbatorile, ne-am gandit sa va oferim prilejul de a avea timp pentru a gasi cadoul protrivit, dar nu ne-am oprit numai la asta, ci am adaugat si preturile potrivite. Astfel ca, pana pe 15 Decembrie aveti preturi speciale de Black Friday - oferta care se adreseaza nu numai profesionistilor, cat si persoanelor fizice.

    Promotiile speciale se refera la:

    Read More
    Posted By Complete Beauty

    Articolele de la 1 la 100 din totalul de 159

    1. 1
    2. 2
    Seteaza crescator