DERMEDICS™ prezinta o gama avansata de peeling-uri chimice specifice, concepute special, produse sigure, eficiente, care sunt usor de utilizat si de controlat. Gama permite tratarea hiperpigmentarii, a semnelor procesului de imbatranire si preocuparile estetice, cum ar fi acneea si alte imperfectiuni.

Produsele DERMEDICS pot fi combinate. Ele pot fi administrate ca multistraturi intr-o sesiune sau pot fi aplicate peste sesiuni consecutive. Tratamentele ar trebui sa inceapa cu timp mai mic de actiune si sa creasca in functie de tipul de piele, toleranta side rezultatul urmarit.

Peeling-urile sunt selectate in functie de natura cauzei si de ceea ce trebuie tratat, precum si  de caracteristicile individuale ale pacientilor, in special de tipul pielii. Anumite tipuri de piele  prezinta un risc mai mic de a suferi PIH (hiperpigmentare post inflamatorie).

Peeling-uri chimice DERMEDICS® au o formula gel inovatoare, care asigura beneficii unice, crescand eficacitatea terapiilor:

  • Confort ridicat al pacientului: terapie nedureroasa cu efecte uimitoare.
  • Rapiditate: trauma pielii si roseata redusa pana aproape la zero.
  • Confort sporit pentru operator (chiar si pentru terapeuti mai putin experimentati): o aplicare usoara prin varful degetelor in manusi de unica folosinta = accesoriile pentru peelingului lichid (castron, perii, etc.) nu mai sunt necesare!
  • Aplicatie sigura si usoara, controlata: peeling-ul sub forma de gel nu curge ceea ce permite controlul reactiilor pielii in toate zonele tratate.
  • Mai multe posibilitati: eliminarea durerii in timpul exfolierii ofera posibilitatea de prelungire a duratei de tratament, iar peelingul poate fi aplicat in straturi (in functie de necesitati).
  • Terapii multi-tinta: toate peeling-urile se pot combina = ele pot fi administrate ca multistraturi intr-o sesiune sau pot fi aplicat peste sesiuni consecutive.
  • Nicio agresiune pentru piele: peeling-ul gel are un nivel redus de evaporare pentru a elimina exfolierea agresiva si excesiva a stratului cornerum ca efecte secundare (Exfolierea stratului corneum este un efect secundar normal al tratamentului standard de peeling chimic lichid. Cu cat exfolierea se face mai repede cu atat timpul de tratament este mai scurt.)
  • Peelingul chimic sub forma de gel DERMEDICS® permite concentrarea tratamentului in interiorul pielii, stimuland fibroblastiile pentru regenerarea si rejuvenarea pielii. Exfolierea este o simpla urmare a activitatii peelingului, fiind gentila si non-agresiva.
  • DERMEDICS a creat o gama de peeling-uri chimice esentiale, carre acopera toate nevoile ce pot fi intalnite in cadrul salonului.