Toamna este un anotimp al schimbarii, dar si unul al tranzitiei. Zilele devin mai scurte, iar aerul este din ce in ce mai rece si mai uscat. Adaptarea la o rutina de ingrijire a pielii specifica acestui sezon va contribui la repararea daunelor provocate de razele puternice ale soarelui si pregatirea epidermei pentru iarna.

Rehidratarea pielii

Caldura verii, aerul rece si umed scad hidratarea pielii – efect similar cu cel provocat de aerul conditionat. Adaugarea serurilor hidratante si a uleiurilor in rutina noastra de ingrjire va combate deshidratarea si va pregati tenul pentru conditiile dure ale iernii.

Exfolierea

Exfolierea pielii, regulat, va ajuta eliminarea celulelor moarte si va permite cremelor sa patrunda si sa lucreze mai eficient in epiderma.

Recomandarea specialistului: Gommage Des Vagues

Protejarea buzelor

Nu numai tenul are nevoie de hidratare, ci si buzele noastre.

Recomandarea specialistului: Lip Primer

Schimbarea cremei de zi cu zi

Toamna pielea devine mai uscata si are nevoie de o hidratare cat mai profunda, pentru a se crea o bariera de protectie impotriva factorilor externi.

Recomandarea specialistului: Richesse Des Vagues

Nu uitati de corp!

Sarea din apa de mare, clorul, solarul si soarele au lasat pielea corpului uscata. Folosirea unui exfoliant de corp si a unei lotiuni hidratante va regla bariera naturala a epidermei.

Recomandarea specialistului: Gomajul pe baza de sare de mare si uleiuri esentiale - Scrub Litoral - si crema de corp pentru fermitate Jet'Alg.