Procesul de imbatranire poate fi aspru cu pielea noastra. Intre radiatiile si pierderile de colagen progresiv, pielea isi pierde din fermitate si rezistenta. Mezoterapia revitalizeaza pielea prin infuzarea in stratul dermic al pielii a unui cocktail puternic de vitamine si anti-oxidanti pentru a o intineri si a o reface.

Mezoterapia fara ace ofera rezultate sigure cu gelul Collagen de la Dermedics, care este un tratament bogat in oligoelemnte, anti-oxidanti si aminoacizi. Totodata, acest gel poate fi combinat cu MESOGEN'X , un ser pe baza de celule stem, obtinandu-se astfel rezultate intr-un timp mai scurt, protejandu-se, in acelasi timp, ADN-ul pielii.

Ce implica ?

Mezoterapia fara ace, in tratamentul anti-imbatranire a pielii are ca scop inlocuirea mineralelor, vitaminelor si aminoacizilor care se gasesc in straturile inferioare ale piele si care se diminueaza pe masura ce pielea imbatraneste. Aceasta presupune folosirea unui sistem transdermic terapeutic in combinatie cu impulsuri electrice care faciliteaza absorbtia cu usurinta a compusilor activi din produsele cosmetice profesionale folosite in tesutul subcutanat folosind sonoterapia, cunoscuta si sub denumirea de fonoforeza.

Persoanele care au folosit mezoterapia afirma ca pielea lor a devenit mult mai ferma, radianta, mai tanara si mai luminoasa. Tratamentul se face, o data pe saptamana, timp de 4-6 saptamani.

Rezultatele sunt mentinute prin tratamente efectuate o data la 2-3 saptamani.