Sus

Politica de returnare

Potrivit OUG 34/2014 si O.G. 130/2000 ("Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".), daca sunteti consumator (persoana fizica) aveti dreptul de va retrage din contract, fara vreun motiv anume, in termen de 14 zile din ziua in care dumneavoastra sau o terta parte mandatata de dumneavoastra, alta decat transportatorul, a intrat in posesia fizica a produselor.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si / sau interventii neautorizate etc. Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Pentru a exercita dreptul de retragere, va rugam sa ne informati prin e-mail la office@completebeauty.ro cu privire la decizia de a va retrage din prezentul contract. Daca coletul intruneste toate conditiile de mai sus, in termen de 14 zile calendaristice, vom restitui valoarea comenzii.

Returul se va face prin acelasi serviciu de curierat prin care s-a făcut livrarea initiala, iar taxa de transport va fi suportata de catre client. Returnarea produselor prin posta nu este acceptata! Odata ajuns coletul, acesta va fi verificat pentru a se constata daca intruneste conditiile mentionate mai sus. Daca nu intruneste conditiile de mai sus, returul va fi refuzat. Astfel ca, ne rezervam dreptul de a refuza coletele care contin produse deteriorate sau intr-o alta stare decat cea in care au fost livrate, coletele care nu sunt returnate folosind aceeasi modalitate de transport cu care s-a facut si expedierea, dar si pe cele a caror returnare nu a fost notificata catre noi.

Ne rezervam dreptul de a refuza returnarea daca produsul nu indeplineste conditiile impuse!