Sus

Misiunea noastra

Ne dorim sa fim pentru clientii nostri nu numai o companie de servicii, ci si un partener profesional prin livrarea unor produse de o calitate superioara.

Compania noastra

Noi, echipa Complete Beauty, suntem mereu la curent cu noutatile din domeniul beauty si de aceea selectam cu atentie brandurile pe care le introducem si le promovam pe piata din Romania.

Totodata, avem grija sa oferim produse 100% autentice prin colaborarea directa cu producatorii brandurilor alese.

Angajamentul nostru

Bucuria si succesul clientilor este obiectivul nostru principal, aici, la Complete Beauty. Ne angajam sa oferim produse de inalta calitate la preturi competitive.

Fie ca sunteti in cautarea unor produse de make-up, cosmetica sau a gamelor exclusiv pentru salon, ne propunem sa fim o sursa de incredere pentru toate produsele care tin de domeniul frumusetii.


Echipa Complete Beauty

Ana Maria

Dupa o experienta profesionala de 5 ani in Orientul Mijlociu, am ales sa vin acasa pentru a impartasi din cunostintele mele cosmeticienelor care doresc sa aprofundeze anumite notiuni, dar si pentru a evolua intr-o noua directie - aceea de trainer. Sunt onorata sa fac parte din echipa Complete Beauty!

Nicoleta Dumitru – Trainer National

Robert

Imi plac oamenii, traiesc cu entuziasm si ma bucur de fiecare client minunat pe care il intalnesc si caruia pot sa ii prezint cele mai inovative tehnologii din domeniu. Cand ai in spate o echipa profesionista si produse de top, nu poti decat sa intalnesti oameni dedicati din aceeasi categorie.

Robert Soare – Area Sales Manager

Ramona Mateescu

Desi am o experienta de peste 10 in domeniul beauty, acest univers continua sa ma fascineze. Oamenii pe care ii intalnesc, povestile pe care le ascult in drumurile mele, parteneriatele solide pe care le creez, ma motiveaza sa ofer cele mai bune solutii si sa ii ajut sa creasca. Succesul lor este si succesul meu!

Ramona Mateescu – Sales Director

Marius Avram

Imi place sa calatoresc si sa cunosc oameni, iar jobul meu combina perfect aceste doua hobby-uri. Imi place sa ascult oamenii cu care lucrez si sa ii ajut sa gaseasca exact produsele de care au nevoie si sa exceleze ca si calitate si profesionism in acest domeniu

Marius Avram – Sales Director


Munteanu

"Exista un singur fel de a ajunge acolo unde iti doresti si pentru asta trebuie sa urmezi cativa pasi (diferiti ca numar pentru fiecare): sa intelegi ce anume iti doresti, sa transformi, sa te transformi, sa muncesti ... si sa continui sa doresti." Dar fara munca interioara...chiar nu functioneaza... Acesta este motto-ul vieții mele!

Gabriela Munteanu – Area Sales Manager

Mihaela Gheorghita

Imi place sa cunosc oamenii si sa ii ajut sa descopere tainele domeniului beauty. Ceea ce impartasesc tuturor clientilor este o parte din mine, dar si din cunostiintele mele ca si make-up artist. Eu nu doar vand, ci creez alaturi de client un parteneriat pe termen lung, fiind acolo pentru orice intrebare si pentru orice problema.

Mihaela Gheorghita – Area Sales Manager

Elena Rusu

Din pasiune pentru frumos si sanatate am descoperit lumea minunata a cosmetologiei. Imi place sa impartasesc din experienta mea si din acest motiv ma implic in proiecte de dezvoltare profesionala pentru cosmeticiene. Mentionez proiectul personal Scoala de Cosmetica ElyDerm – Beauty Academie Iasi pe care o conduc si care reprezinta atat un punct de plecare pentru viitoarele cosmeticiene, cat si un centru de studiu in care impartasim din experientele profesionale acumulate.

Doctor Elena Rusu – Trainer National

Alina Mihaela Cicalau

Familia si oamenii din jurul meu reprezinta ingredientele perfecte pentru a ma afirma si a creste profesional, atingandu-mi pas cu pas idealurile. Iubesc ceea ce fac, iar oamenii cu care lucrez ma motiveaza sa fiu din ce in ce mai buna in acest domeniu si sa evoluez in fiecare zi. Nu cred ca exista nu pot, ci doar nu stiu, dar atat timp cat exista dorinta si pasiune exista si solutii!

Alina Mihaela Cicalau – Area Sales Manager


Celia Nasalean

Ador sa rad, cred ca asta e una dintre calitatile mele. Imi plac provocarile si ma simt in largul meu cand sunt inconjurata de oameni, mai exact ador oamenii si imi place sa lucrez cu ei. Sunt o persoana dinamica si asta se imbina perfect cu meseria mea.

Celia Nasalean– Area Sales Manager