Sus

Misiunea noastra

Ne dorim sa fim pentru clientii nostri nu numai o companie de servicii, ci si un partener profesional prin livrarea unor produse de o calitate superioara.

Compania noastra

Noi, echipa Complete Beauty, suntem mereu la curent cu noutatile din domeniul beauty si de aceea selectam cu atentie brandurile pe care le introducem si le promovam pe piata din Romania.

Totodata, avem grija sa oferim produse 100% autentice prin colaborarea directa cu producatorii brandurilor alese.

Angajamentul nostru

Bucuria si succesul clientilor este obiectivul nostru principal, aici, la Complete Beauty. Ne angajam sa oferim produse de inalta calitate la preturi competitive.

Fie ca sunteti in cautarea unor produse de make-up, cosmetica sau a gamelor exclusiv pentru salon, ne propunem sa fim o sursa de incredere pentru toate produsele care tin de domeniul frumusetii.

Echipa Complete Beauty

Ana Maria

Cu mare drag impartasesc din experienta mea tuturor cosmeticienelor care doresc sa aprofundeze anumite cunostiinte in domeniul beauty. Cursurile de specializare prin complexitatea lor vor oferi raspunsuri si solutii la principalele teme si situatii intalnite.

Ana Maria Jenaru – Trainer

Alina

Am ales sa lucrez intr-un domeniu care ma pasioneaza de cand eram copil . Imi plac oamenii, traiesc cu entuziasm si ma bucur de fiecare client minunat pe care il intalnesc si cu care pot sa imi impart pasiunea pentru make-up si frumusete. Cand ai in spate o echipa profesionista si produse de top, nu poti decat sa intalnesti oameni dedicati din aceeasi categorie.”

Alina Moraru – Area Sales Manager

Anne Marie

Imi place sa cunosc oamenii si sa ii ajut sa descopere tainele domeniului beauty. Ceea ce impartasesc tuturor clientilor este o parte din mine, dar si din cunostiintele mele ca si make-up artist. Eu nu doar vand, ci creez alaturi de client un parteneriat pe termen lung, fiind acolo pentru orice intrebare si pentru orice problema.

Mihaela Gheorghita – Area Sales Manager

Anne Marie

Imi place sa calatoresc si sa cunosc oameni, iar jobul meu combina perfect aceste doua hobby-uri. Imi place sa ascult oamenii cu care lucrez si sa ii ajut sa gaseasca exact produsele de care au nevoie si sa exceleze ca si calitate si profesionism in acest domeniu

 

Marius Avram – Area Sales Manager