Sus

Misiunea noastra

Ne dorim sa fim pentru clientii nostri nu numai o companie de servicii, ci si un partener profesional prin livrarea unor produse de o calitate superioara.

Compania noastra

Noi, echipa Complete Beauty, suntem mereu la curent cu noutatile din domeniul beauty si de aceea selectam cu atentie brandurile pe care le introducem si le promovam pe piata din Romania.

Totodata, avem grija sa oferim produse 100% autentice prin colaborarea directa cu producatorii brandurilor alese.

Angajamentul nostru

Bucuria si succesul clientilor este obiectivul nostru principal, aici, la Complete Beauty. Ne angajam sa oferim produse de inalta calitate la preturi competitive.

Fie ca sunteti in cautarea unor produse de make-up, cosmetica sau a gamelor exclusiv pentru salon, ne propunem sa fim o sursa de incredere pentru toate produsele care tin de domeniul frumusetii.


Echipa Complete Beauty

Ana Maria

Cu mare drag impartasesc din experienta mea tuturor cosmeticienelor care doresc sa aprofundeze anumite cunostiinte in domeniul beauty. Cursurile de specializare prin complexitatea lor vor oferi raspunsuri si solutii la principalele teme si situatii intalnite.

Ana Maria Jenaru – Trainer National

Beatrice

Pentru mine domeniul esteticii nu este doar o meserie, ci este un proiect de specializare pe viata pentru care trebuie sa te documentezi, sa inveti si sa exersezi in fiecare zi. Imi doresc sa transmit si altor esteticiene atat pasiunea mea pentru acest domeniu, cat si cunostintele mele. Motto-ul meu “Ceea ce faci cu pasiune, faci excelent!”.

Beatrice Gherbezan – Trainer National

Alina

Am ales sa lucrez intr-un domeniu care ma pasioneaza de cand eram copil. Imi plac oamenii, traiesc cu entuziasm si ma bucur de fiecare client minunat pe care il intalnesc si cu care pot sa imi impart pasiunea pentru make-up si frumusete. Cand ai in spate o echipa profesionista si produse de top, nu poti decat sa intalnesti oameni dedicati din aceeasi categorie.

Alina Moraru – Area Sales Manager

Ramona Mateescu

Desi am o experienta de peste 10 in domeniul beauty, acest univers continua sa ma fascineze. Oamenii pe care ii intalnesc, povestile pe care le ascult in drumurile mele, parteneriatele solide pe care le creez, ma motiveaza sa ofer cele mai bune solutii si sa ii ajut sa creasca. Succesul lor este si succesul meu!

Ramona Mateescu – Area Sales Manager


Mihaela Gheorghita

Imi place sa cunosc oamenii si sa ii ajut sa descopere tainele domeniului beauty. Ceea ce impartasesc tuturor clientilor este o parte din mine, dar si din cunostiintele mele ca si make-up artist. Eu nu doar vand, ci creez alaturi de client un parteneriat pe termen lung, fiind acolo pentru orice intrebare si pentru orice problema.

Mihaela Gheorghita – Area Sales Manager

Marius Avram

Imi place sa calatoresc si sa cunosc oameni, iar jobul meu combina perfect aceste doua hobby-uri. Imi place sa ascult oamenii cu care lucrez si sa ii ajut sa gaseasca exact produsele de care au nevoie si sa exceleze ca si calitate si profesionism in acest domeniu

 

Marius Avram – Area Sales Manager

Elena Rusu

Din pasiune pentru frumos si sanatate am descoperit lumea minunata a cosmetologiei. Imi place sa impartasesc din experienta mea si din acest motiv ma implic in proiecte de dezvoltare profesionala pentru cosmeticiene. Mentionez proiectul personal Scoala de Cosmetica ElyDerm – Beauty Academie Iasi pe care o conduc si care reprezinta atat un punct de plecare pentru viitoarele cosmeticiene, cat si un centru de studiu in care impartasim din experientele profesionale acumulate.

Doctor Elena Rusu – Trainer Regional

Mariana Mitis

Profesionalism si calitate. Acesta este mottoo-ul meu. Avand pregatire profesionala atat in tara, cat si in exteriorul tarii, sunt dispusa sa-mi impart experienta. Sunt deschisa sa ofer tot ce ceea ce stiu mai bine sa fac. Seminarii, training-uri, sfaturi utile, consultatii, recomandari – toate ghidate din dorinta de a ajuta. Domeniul esteticii si frumusetii este un domeniu frumos, interesant si in plina dezvoltare. De aceea am ales sa fiu trainer. Pot spune, implinita, ca imi place ceea ce fac in fiecare zi.

Doctor Mariana Mitis – Trainer Regional


Ruxanda Brandusan

Intreaga mea cariera a avut ca nucleu relationarea interumana. Acum, aceasta este una parteneriala, in care ii vad pe cei din jurul meu ca pe cei mai importanti parteneri. Echipa dedicata din spatele meu, produsele de o inalta calitate si profesionistii din domeniu creeaza o experienta deosebita clientului final.

Ruxanda Brandusan – Area Sales Manager

Alina Mihaela Cicalau

Familia si oamenii din jurul meu reprezinta ingredientele perfecte pentru a ma afirma si a creste profesional, atingandu-mi pas cu pas idealurile. Iubesc ceea ce fac, iar oamenii cu care lucrez ma motiveaza sa fiu din ce in ce mai buna in acest domeniu si sa evoluez in fiecare zi. Nu cred ca exista nu pot, ci doar nu stiu, dar atat timp cat exista dorinta si pasiune exista si solutii!

 

Alina Mihaela Cicalau – Area Sales Manager

Echipa Complete Beauty

#CompleteBeauty