Sus

Pleoape

Articole 1 pana la 12 din 64 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
 • Large Pointed Crease Brush

  Large Pointed Crease Brush de la Crown Brush este pensula ideala pentru a crea umbre in pliul ochiului sau a pleoapelor. Fibrele moi, naturale din par de zibelina si capra, sunt modelate intr-o forma de glont. O pensula pe care esentiala in trusa de make-up!Dimensiune: 191 mm. 
 • Mini Liner

  Mini Liner de la Crown Brush este o pensula profesionala foarte subtire, ideala pentru aplicarea atat a eyeliner-ului gel, cat si a celui compact. Aceasta pensula este confectionata din Taklon sintetic.Dimensiune: 169 mm.
 • Angle Blender

  Angle Blender de la Crown Brush este o pensula profesionala din par natural de zibelina si capra. Datorita formei in unghi, aceasta pensula este perfecta pentru blending-ul fardurilor de pleoape.Dimensiune: 148 mm.
 • Eyelash Definer

  Eyelash Definer de la Crown Brush piaptana cu usurinta rimelul in exces si separa genele pentru un look perfect definit.Dimensiune: 193 mm.
 • Bent Liner

  Bent Liner de la Crown Brush este o pensula profesionala confectionata din peri sintetici de Taklon. Aceasta pensula cu varf ascutit ajuta la aplicarea eyeliner-ului cu o precizie mai mare si mai uniform.
 • Stiff Brow

  Stiff Brow de la Crown Brush este o pensula profesionala pentru aplicarea fardului de sprancene, dar si pentru conturarea acestora. Aceasta pensula este realizata din par de bursuc.Dimensiune: 123 mm.
 • Chisel Mini Smudger

  Chisel Mini Smudger de la Crown Brush este o pensula profesionala pentru a aplica farduri pe pleoape sau pe linia genelor.
 • Detail Mini Chisel

  Detail Mini Chisel de la Crown Brush este o pensula profesionala, care ofera o aplicare foarte precisa a fardurilor de pleoape, insa este potrivita si pentru aplicarea tusului si chiar si pentru aplicarea fardurilor pe linia ochilor.
 • Chisel Pointed Fluff

  Chisel Pointed Fluff de la Crown Brush este o pensula profesionala pentru blending-ul fardurilor pe pleoapa, dar si pentru conturarea pliului si a coltului ochiului. Aceasta pensula este confectionata din par natural de zibelina.Dimensiune: 184 mm.
 • Chisel Deluxe Fluff

  Chisel Deluxe Fluff de la Crown Brush este o pensula profesionala din par natural de zibelina, care se poate folosi pentru a crea un machiaj smokey eyes, dar se poate folosi si cu orice produs pentru ochi sau pentru a amesteca culoarea.
 • Sable Angle Liner

  Sable Angle Liner de la Crown Brush este o pensula profesionala pentru aplicarea fardurilor sau a tusului pe linia genelor/sprancenelor. Aceasta pensula este confectionata din para natural de zibelina.Dimensiune: 160 mm.
 • Red Sable Oval

  Red Sable Oval de la Crown Brush este o pensula profesionala confectionata din par de zibelina rosu de cea mai buna calitate. Aceasta pensula profesionala este foarte moale, insa isi pastreaza strucutura. Red Sable Oval se poate folosi atat pentru aplicarea fardurilor crema, cat si a celor pudra.

Articole 1 pana la 12 din 64 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator