Sus

Baza de machiaj

5 Articol(e)

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
 • Avant Tout

  Avant Tout este o baza de machiaj hidratanta. Bogata in ingredienti activi vegetali, vitamina E (anti radicali liberi) si filtru solar UV aceasta emulsie lichida asigura un efect calmant si protejeaza pielea. Textura sa lejera netezeste ridurile si liniile fine, asigurand un machiaj rezistent.
 • Top Lissage

  Top Lissage este un primer cremos care inlatura ridurile si liniile fine, acopera porii dilatati, facilitand aplicarea machiajului si asigurand rezistenta acestuia.
 • Verte

  Baza corectoare de machiaj Verte este indispensabila pentru a ascunde cosurile si semnele de cuperoza. Nu contine parabeni!Mod de utilizare: Se aplica inaintea fondului de ten!Cantitate: 15 ml.
 • Neutre

  Baza de machiaj neutra de la Parisax Professional ofera o acoperire perfecta si pregateste tenul inainte de machiaj. Baza de machiaj neutra este indispensabila, deoarece protejeaza si ofera o ingrijire profunda.Cantitate: 30 ml.
 • Lissante

  Baza Lissante de la Parisax Professionaleste un primer pe baza de silicon, care fixeaza machiajul si prelungeste rezistenta acestuia. Nu incarca tenul si este potrivitata chiar si pentru tenul mixt sau gras.Cantitate: 30 ml.

5 Articol(e)

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator