Cellulogy Vacuum Endodermic are la baza celulogia, un tratament corporal care distruge depozitele de grasime si conduce la activarea drenajului limfatic printr-o metoda de absorbtie la suprafata pielii care actioneaza impreuna cu anumite produse cosmetice.

Masajul vacumatic este un tratament foarte sigur chiar si pentru persoanele cu implanturi metalice sau electronice. Corpul este masat cu ajutorul unor manipuli speciali cu 6 role mobile. Rolele se pot roti in jurul propriei axe, masand astfel pielea printr-un masaj endodermic ce actioneaza prin compresie. Masajul vacumatic se realizeaza in special in jurul coaplselor, abdomenului si feselor. Este un tratament alternativ liposuctiei.

Masul vacumatic este recomandat in tratarea celulitei, vergeturilor, cicatricilor, dar si pentru pielea lipsita de fermitate si elasticitate. Totodata poate fi folosit atat impotriva flaciditatii bratelor si coapselor, cat si pentru a elimina excesul de tesut adipos din jurul talie.

Frecventa tratmentelor efectuate cu aparatul Cellulogy este de 5-20 de sesiuni a cate 20-40 minute, de  2-3 ori pe saptamana (in functie de necesitatile pacientului si starea pielii).