Sus

Tratamente

6 Articol(e)

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
 • Lotiune Emolianta

  Lotiunea Emolianta pentru cuticule de la Parisax Professional vitaminizeaza si ingrijeste bland cuticulele. Aceasta lotiune emolienta pentru cuticule inmoaie cuticulele astfel incat acestea vor putea fi indepartate cu usurinta ulterior.Cantitate: 9 ml.
 • Fixator Top Coat

  Fixatorul Top Coat de la Parisax Professional protejeaza, reda si mentine sanatatea unghiilor, pentru ca acestea sa luceasca de frumusete si sanatate. In acelasi timp fixeaza oja pe unghii, lasand un efect de durata si o culoare de invidiat.
 • Ulei pentru Cuticule

  Uleiul pentru Cuticule de la Parisax Professional este un ulei special conceput pentru a reda si pastra sanatatea unghiilor, oferind in acelasi timp o uscare rapida a ojei pe unghii. Un produs exceptional care realizeaza o uscare rapida a lacului in timp ce trateaza cuticulele.
 • Vitamine Booster

  Vitamine Booster cu vitamine de la Parisax Professional este un tratament intaritor care protejeaza, reda si mentine sanatatea unghiilor, pentru ca unghiile sa luceasca de frumusete si sanatate. Tratamentul, pe baza de vitamine, hraneste si regenereaza unghiile fragile.Cantitate: 9 ml.
 • Lac de Unghii Reparator

  Lacul de Unghii Reparator de la Parisax Professional repara, reda si mentine sanatatea unghiilor, pentru ca acestea sa luceasca de frumusete si sanatate. In acelasi timp, unghiile devin mai puternice si mai sanatoase.
 • Fixator Paiete

  Lacul de Unghii Fixator cu reflexii si paiete de la Parisax Professional protejeaza, reda si mentine sanatatea unghiilor, pentru ca acestea sa luceasca de frumusete si sanatate. In acelasi timp fixeaza oja pe unghii, lasand un efect de durata si o culoare de invidiat.

6 Articol(e)

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator