Zona ochilor este cea mai sensibila a fetei: este de 3-5 ori mai subtire decat restul zonelor fetei, stratul dermic este mult mai sarac in colagen si elastina, circulatia limfatica si cea a sangelui este deficitara, ceea ce duce la acumularea de toxine, aparitia cearcanelor si a aspectului obosit. Din aceasta cauza, trebuie sa avem grija ce produse folosim.

Lotiunea Demachianta pentru Ochi de la Algologie inlatura orice tip de machiaj, chiar si pe cel waterproof. Are o formula fara parfum, inlaturand perfect si repede orice urma de machiaj al ochilor. Totodata, aceasta lotiune este potrivita si pentru ochii care au o sensibilitate marita. Ingredientele din compozitia acesteia stimuleaza micro-circulatia, decongestioneaza si calmeaza zona ochilor, insa hidrateaza si tonifiaza zona ochilor in acelasi timp.

Sfatul specialistului: Agitati bine inainte de utilizare si aplicati pe o discheta demachianta. Inchideti ochi si aplicati pad-urile, lasandu-le sa actioneze cateva minute. Apoi inlaturati machiajul, clatind cu atentie.