Fondul de ten este produsul cosmetic cel mai des folosit de catre femei. Astfel ca, Parisax Professional   a creat un produs care sa poata fi folosit de catre toate femeile, indeplinind toate exigentele unui  produs profesionist la un pret exceptional!

Cu o textura cremoasa, fara parabeni, si imbogatita cu ulei vegetal si agenti activi antirid, fondurile de ten camuflaj au fost create special pentru a acoperi toate imperfectiunile nedorite ale tenului. Foarte usor de aplicat datorita conceptului de stick, noul fond de ten compact stick ofera un aspect natural uniform.

Hidratante si cu efect de durata, fondurile de ten stick Parisax Professional acopera imperfectiunile tenului, fara sa incarce sau sa creeze senzatia nedorita de machiaj – masca.

Machiajul profesional al tenului devine mult mai usor de realizat datorita fondului de ten camuflaj, care este un produs profesional ce poate fi utilizat cu success pentru toate tipurile de machiaj. Se prezinta sub forma unui baton stick cremos care permite realizarea unui machiaj perfect in timp record. Textura sa de o finite extraordinara este asociata cu pigmenti speciali selectionati pentru a acoperi imperfectiunile tenului, dar care confera totodata un efect de naturalete.

Agentii activi antirid fac din acest fond de ten stick Parisax Professional alegerea perfecta a produsului cosmetic cel mai des folosit. Fondul de ten compact este ideal si pentru tenurile cu exces de sebum sau cu probleme. Puterea de acoperire este mare, fiind o alternativa excelenta datorita finisajului uniform care nu necesita retusul realizat cu pudra pulbere.

Gama de fonduri de ten stick profesionale de la Parisax Professional este disponibila in 7 nuante naturale.