tratamente-corporaleCavitatia este o metoda non-invaziva si non-agresiva a liposuctiei. Este un tratament localizat, care determina o schimbare permanenta a tesutului gras de pe zonele cu probleme. Celulele adipoase, incalzite cu lumina inflarosie la o temperatura de peste 40-45 grade Celsius, devin vulnerabile (se lucreaza timp de 5 minute).

Datorita presiunii aplicate cu ajutorul manipulului, ce genereaza vibratii mecanice cu frecvente mari (ultrasunete), se schimba structura celulelor adipoase intr-una lichida. (15-20 de minute – maximum 25 de minute). Acest continut  va fi eliminat de sistemul limfatic: se efectueaza drenajul limfatic prin masaj manual sau vacuum. Este recomandat chiar si pentru persoanele slabe cu celulita si pentru piele flasca.

Frecventa tratamentelor: 1 sedinta/saptamana, timp de 6-8-10 saptamani. La finalul terapiei, pentru mentinerea efectului pe termen lung, se va face un tratament la interval de 2-3 luni.

Zonele pe care se poate lucra: talie, abdomen, brate/antebrate,fese, coapse, solduri.

Se recomanda ca imediat dupa efectuarea procedurii, sa se consume 2 litri de apa, iar in urmatoarele 72 de ore, este interzisa consumarea alimentelor cu un continut mare in grasimi.

Rezultate vizibile dupa primul tratament !