Odata cu venirea verii si implicit a caldurii nevoile tenului se schimba, din acest motiv este necesara hidratarea profunda a tenului si protectia fata de radiatiile solare. Terapia cu AquaOxyBrasion (oxigen hiperbaric) vine in intampinarea nevoilor tenului, tocmai datorita faptului ca hidrateaza si protejeaza pielea. Este recomandata atat in cazul persoanelor care se expun la soare, dar si persoanelor care prefera utilizarea solarului.

Un produs foarte drag mie, pe care il recomand cu toata increderea persoanelor care vor sa aiba grija de tenul lor (in toate anotimpurile, dar in special vara) este serul MesoHydra de la Dermedics. Printe beneficiile acestui ser se numara: restabilirea echilibrului ionic si mineral al pielii, oxigenarea profunda a epidermului si dermului,  hidratarea pielii si imbunatatirea tonusului acestuia, reducerea ridurilor profunde, reducerea discomfortului pielii excesiv de uscata (mancarimi), stimularea mecanismului de autoaparare si protectie impotriva razelor UV, a poluarii si alergeni.

Pentru un efect cat mai vizibil, recomand ca la inceputul sedintelor sa se faca o curatarea tenului prin intermediul microdermoabraziunii (cea mai rapida si nedureroasa medoda de curatare a porilor). Feed-back-ul primit de la cliente in urma sedintei de microdermoabraziune este acela de senzatie ca pielea “respira”, este mult mai bine oxigenta.

Recomand terapia cu oxigen hiperbaric datorita efectelor absolut uimitoare, dupa numai o singura sedinta. Piele devine mai luminoasa, mai neteda, mai hidratata, isi recapata elasticitatea. De asemenea, efectele de reintinerire sunt vizibile imediat, ridurile superficiale dispar, iar cele profunde sunt vizibil reduse, urmand ca in decursul a 4 – 6 sedinte sa se estompeze aproape in totalitate.

In privinta tenului acneic, am observat rezultate vizibile, respectiv reducerea sebumului, disparitia comedoamelor si a pustulelor.

Tipuri de ten

Terapia cu oxigen hiperbaric poate fi folosit cu incredere pentru toate tipurile de ten, tinandu-se cont de nevoile speciale ale fiecaruia.

Procedura este rapida si non-invaziva, constand in aplicarea pe suprafata tenului a unui cocktail de ingrediente, printre care vitamine, anti-oxidanti, acid hialuronic si alte ingrediente magice.

Ingredientele sunt pulverizate pe piele cu ajutorul unui aerograf (oxigenul din aer este transformat in gaz de cea mai mare puritate) care impinge ingredientele cat mai adanc in derm, motiv pentru care se pot observa imbunatatiri la nivelul tenului cateva zile dupa terminarea sedintei.

Este terapia cu oxigen influentata de expunerea la soare sau solar?

Recomand, ca pe timpul verii, terapia cu AquaOxyBrasion sa fie efectuata impreuna cu serul MesoHydra si sa fie facuta in cure de cate 4-6 sedinte, urmand ca dupa aceea sa se faca o sedinta pe luna pentru mentinerea unui ten sanatos si tanar.

Va puteti bucura de acest tratament in cadrul centrului de estetica Country Spa!

Nota informativa:

Ioana Radu este esteticiana in cadrul centrului Country Spa. Un om minunat si atent, care isi doreste sa ofere pacientelor sale cea mai buna ingrijire.