Sothys – cea mai frumoasa si cea mai stralucitoare stea, care obtinea veneratia oamenilor in noptile albastre. Distinctia sa unica, a adunat admiratia si fascinatia tuturor oamenilor.

Frumusetea lui Sothys a depasit chiar si frumusetea divinitatilor. Frumusetea sa era chiar mai presus decat cea a Zeitei Venus.

Marele zeu, Saturn, in aventurile sale celeste, a descoperit aceasta stea nevinovata si pretioasa. Frumusetea sa unica l-a fascinat pe Saturn, care s-a indragostit de aceasta.

Venus, iubita lui Saturn, geloasa si invidoasa pe iubirea dintre cei doi, s-a razbunat prin distrugerea stelei Sothys. Timp de mai multe secole, Universul a fost lipsit de aceasta stea luminoasa. Saturn intristat, sfasiat de durere, a umplut pamantul cu lacrimi de durere inundandu-l. Legenda spune ca a plouat timp de 40 de zile si 40 de nopti.

Si astfel, ca raspuns la durerea pricinuita lui Saturn de pierderea iubitei, Sothys s-a intors ca o noua stea care domnea peste Univers. Razele ei blande masoara tarmurile si cerurile, care radiaza frumusetea si magnetismul tuturor femeilor si barbatilor din intreaga lume.

Sothys evoca, astazi, frumusetea si stralucirea vesnica. Credincios muzei sale mitice, Grupul Sothys se dedica exclusiv frumusetii.