Oxigenul este elementul cel mai important pentru sanatatea celulelor organismului uman. Celula este dotata cu receptori, care capteaza oxigeul si asimileaza nutrienti, cel mai important dintre acestia fiind oxigenul.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este o tehnica de infuzie percutanata de oxigen si substante cu principii active precum vitamine, aminoacizi, care cu ajutorul unui aparat transforma aerul in oxigen pur, hiperbarizandu-l (oxigen la presiune superioara comparativ cu cea atmosferica de 1 bar). Cu ajutorul oxigenului hiperbaric, principiile active penetreaza gratie spatiilor interstitiale de la nivelul epidermei, pana ajung in straturile cele mai profunde ale pielii. Bariera epidermica este traversata fara durere si fara a fi vatamat datorita monitorizarii continue a presiunii si a fluxului de oxigen.

Tratamentul produce un efect de lifting natural, elimina ridurile, favorizeaza hidratarea, redefineste conturul fetei, stimuleaza productia de elastina si colagen, reactiveaza microcirculatia. Oxigenerarea pielii inseamna revascularizarea acesteia: ceea ce presupune ca celula isi redobandeste sanatatea initiala, iar pielea devine mai tonica si mai luminoasa.

Marele succes de care se bucura tratamentul cu oxigen hiperbaric la nivel international se datoreaza atat puterii oxigenului, cat si actiunii substantelor introduse in piele.

Informatii detaliate despre aparatul OxyAquaBrasion: http://www.completebeauty.ro/aparatura/aparatura-tratamente-faciale/aquaoxybrasion/aqua-oxy-brasion.html