Sus

Cosmetica

Articole 37 pana la 48 din 77 in total

 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
 • LIPO SERUM Booster

  DERMEDICS® LIPO SERUM Booster pentru Arderea Grasimii este un ser inovator de slabire sub forma de ulei cu efect de incalzire pentru terapiile intensive de slabire ce vizeaza REZULTATE REALE™.
 • YOUTH EXPERT™ Oil White Deluxe [Melanin Control]

  YOUTH EXPERT™ Oil White Deluxe [Melanin Control] by DERMEDICS® este o esenta eficienta sub forma de ulei conceputa pentru procedurile sigure si intensive de albire si luminozitate a pielii.
 • Peeling-ul Mandelic

  Peeling-ul Mandelic de la DERMEDICS a fost creat pentru a fi utilizat pe tipurile de piele 1-6,iar durata depinde de tipul pielii clientului si reactiile care pot aparea.
 • Peeling-ul Lactic

  Peeling-ul Lactic de la DERMEDICS ™  a fost formulat pentru a fi utilizat pe tipurile de piele 1-6, durata de timp al acestuia depinde in functie de tipul de piele al clientului si reactiile care pot aparea.Beneficii: Stimuleaza formarea de noi fibre de colagen si elastina, ideal pentru t…
 • Peeling-ul Glycolic

  Peeling-ul Glycolic de la Dermedics a fost formulat pentru a fi utilizat pe tipurile de piele 1-6, durata de timp al acestuia depinde de tipul de piele al clientului si reactiile care pot aparea.Indicatii: terapie intensiva pentru piele, tratament anti-imbatranire pentru a reduce ridurile de expresi…
 • Masca peel-off pentru calmare

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! Masca peel-off pentru calmare este o pulbere pe baza de alge care se plastifiaza, fiind o masca rece cand se mixeaza cu apa minerala, serumurile…

 • Gel Slim

  DERMEDICS™ SLIM este un gel inovativ de contact creat pentru tratamente estetice de slabire si modelare corporala. Accelereaza drenajul limfatic.
 • Gel Collagen

  DERMEDICS™ COLLAGEN este un gel inovator pentru ingrijire, creat special pentru toate tipurile de tratamente estetice. Asigura conectarea corecta intre electrozi si piele. Recomandat pentru toate tipurile de piele.
 • Gel Aloe Vera

  DERMEDICS™ ALOE VERA este un gel inovator pentru ingrijire, creat special pentru toate tipurile de tratamente estetice. Asigura conectarea corecta intre electrozi si piele. Recomandat pentru toate tipurile de piele.
 • Gel Cryo

  DERMEDICS™ CRYO este un gel racoritor conceput special pentru terapia medicala cu laser. El ajuta la reducerea disconfortului pielii in timpul tratamentului prin absorbtia, la nivel minim, a energiei razelor laser. Nu are nicio influenta negativa asupra eficientei laserului.
 • Gel Hyal

  DERMEDICS™ HYAL este un gel de ingrijire cu cea mai recenta generatie de acid hialuronic cu greutate moleculara redusa (LMW HA), creat pentru toate tipurile de tratamente de medicina estetica. Acesta asigura conexiunea adecvata intre electrozi, capete si piele.
 • Ser MesoWhite

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! Serul MesoWhite este un ser conceput pentru tratamentele de albire ale pielii.Ingredienti activi: Diacetil Boldin (DAB) microincapsulat cu …

Articole 37 pana la 48 din 77 in total

 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator