Sus

Dermedics

Articole 13 pana la 24 din 93 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
  • YOUTH EXPERT™ Balancing Toner

    YOUTH EXPERT™ Balancing Toner - lotiune tonica fara alcool, ce neutralizeaza pH-ul pielii si ii restabileste echilibrul natural.
  • DERMEDICS® Post-peel Solution: Neutralizator

    Un produs gel pe baza de apa a carui formula opreste activitatea acizilor din peeling-urile chimice (neutralizeaza). Se recomanda a se utiliza la finalul tratamentului de exfoliere si utilizarea acestuia doar dupa tratamentele cu produse Dermedics.
  • YOUTH EXPERT™ UV Protective Cream SPF15

    YOUTH EXPERT™ UV Protective Cream SPF15 reprezinta o crema inovativa cu o textura usoara, care nu lasa un filtru gras in urma aplicarii si care ofera protectie avansata medie impotriva UVA/UVB. Ingrijire premium pentru pielea de toate tipurile si de toate varstele.
  • YOUTH EXPERT™ Serum White Deluxe

    YOUTH EXPERT™ Serum White Deluxe [Porcelaine Lumineuse] este un ser suprem, non-gras, fara ulei, destinat terapiilor eficiente de albire a pielii pentru toate varstele.
  • YOUTH EXPERT™ Hydra Deluxe Eye Cream

    Este o crema bogat formulata in ingredienti activi dedicata terapiilor pentru pielea din jurul ochilor
  • YOUTH EXPERT™ Cream Lifting Express

    YOUTH EXPERT™ Cream Lifting Express este o crema extraordinara cu o textura unica, usoara si matasoasa.
  • YOUTH EXPERT™ Cream Lifting Express - Eye Care

    YOUTH EXPERT™ Cream Lifting Express –Eye Care este o crema extraordinara cu o textura unica, usoara si matasoasa.
  • YOUTH EXPERT™ Ultimate Corrective Serum

    YOUTH EXPERT™ Ultimate Corrective Serum este un produs creat pentru regenerarea intensiva a matricei extracelulare deteriorate si pentru dezactivarea inflamatiei responsabile pentru degradarea tesutului.
  • YOUTH EXPERT™ Ultimate Corrective Cream

    YOUTH EXPERT™ Ultimate Corrective Cream este o crema anti-aging puternica creata special pentru tratamente intensive de redensificare si reconturare a fetei, a gatului si a decolteului .
  • YOUTH EXPERT™ Micellar Gel

    YOUTH EXPERT™ Micellar Gel a fost creat special pentru curatarea pielii predispuse la acnee de impuritati si imperfectiuni. Revigoreaza pielea si o lasa acoperita de catre un parfum subtil de plante.
  • YOUTH EXPERT™ Anti-Hair Serum - SHR Roll-On

    YOUTH EXPERT™ Anti-Hair Serum by DERMEDICS® este cel mai nou concept cosmetic impotriva cresterii locale a parului nedorit. Este recomandat in special impotriva hirsutismului facial – cresterea unei cantitati excesive de par pe anumite zone ale corpului, cum ar fi fata.
  • Kit Peeling-uri Chimice

    PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! DERMEDICS a creat o gama de peeling-uri chimice esentiale, carre acopera toate nevoile ce pot fi intalnite in cadrul salonului.

Articole 13 pana la 24 din 93 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator