Sus

Dermedics

6 Articol(e)

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
 • Peeling-ul Glycolic

  Peeling-ul Glycolic de la Dermedics a fost formulat pentru a fi utilizat pe tipurile de piele 1-6, durata de timp al acestuia depinde de tipul de piele al clientului si reactiile care pot aparea.Indicatii: terapie intensiva pentru piele, tratament anti-imbatranire pentru a reduce ridurile de expresi…
 • Peeling-ul Lactic

  Peeling-ul Lactic de la DERMEDICS ™  a fost formulat pentru a fi utilizat pe tipurile de piele 1-6, durata de timp al acestuia depinde in functie de tipul de piele al clientului si reactiile care pot aparea.Beneficii: Stimuleaza formarea de noi fibre de colagen si elastina, ideal pentru t…
 • Peeling-ul Mandelic

  Peeling-ul Mandelic de la DERMEDICS a fost creat pentru a fi utilizat pe tipurile de piele 1-6,iar durata depinde de tipul pielii clientului si reactiile care pot aparea.
 • DERMEDICS® PRE #1 Pre-Peel Solution: Lapte Demachiant

  O solutie de curatare solubila in apa, care curata si pregateste tenul pentru aplicarea peeling-ului.
 • DERMEDICS® PRE #2 Pre-Peel Solution: Toner

  Un produs lichid pe baza de apa, cu un ph neutru de 5,5, creat pentru a completa rutina de curatare a pielii in combinatie cu laptele demachiant dinaintea unui tratament facial.
 • DERMEDICS® Post-peel Solution: Neutralizator

  Un produs gel pe baza de apa a carui formula opreste activitatea acizilor din peeling-urile chimice (neutralizeaza). Se recomanda a se utiliza la finalul tratamentului de exfoliere si utilizarea acestuia doar dupa tratamentele cu produse Dermedics.

6 Articol(e)

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator