Un machiaj impecabil nu poate fi realizat fara accesoriile necesare. Prin urmare gama de pensule de la Parisax Professional, realizata din par natural, va ajuta la realizare unui machiaj profesional. Aceste pensule sunt piesele de rezistenta ale gamei PRO. Mansonul din lemn, cu prindere dubla, lacuite, ofera satisfactia unui produs perfect.

Pensulele profesionale de machiaj pentru pudra si blush permit o aplicare uniforma a pudrei si accentuarea pometilor printr-o aplicare delicata si usoara a blush-ului sau a pudrei bronzante. Datorita perilor naturali din par de capra, ponei sau veverita aceste pensule sunt importante in realizarea machiajului profesional, cantitatea de pudra sau blush folosita fiind mult mai bine absorbita de acestea, economisind astfel din produsele cosmetice folosite.

Din gama speciala de pensule profesioanale pentru ten, pensulele pentru fondul de ten fluid si pentru anticearcan se muleaza perfect pe conturul fetei, oferind o aplicare exacta si o acoperire in detaliu a celor mai mici imperfectiuni.

Pensulele profesionale de machiaj, Parisax Professional, pentru pleoape, realizate din par natural de jder, veverita sau ponei au fost create pentru a usura aplicarea fardurilor de ochi. In functie de tipul pensulei alese veti putea aplica gradual culorile sau intinde creionul pe pleoapa. Forma si marimea pensulelor profesionale Parisax Professional asigura precizie in aplicarea produselor cosmetice dorite. Recomandam achizitionarea unei pensule oblice pentru trasarea liniilor fine (nr.19, nr. 35, nr. 46), pensula pentru blending nr. 32 pentru amestecarea culorilor si o pensula rotunda pentru aplicarea fardurilor (nr.8, nr.12, nr.15, nr.17). Pensulele profesionale de machiaj pentru buze, cu un design ce se muleaza perfect pe conturul buzelor, permit o aplicare precisa. Aceste pensule profesionale de machiaj sunt folosite pentu a crea efectul de "buze pline", conferind control total asupra cantitatii de ruj ce se doreste a fi aplicata.

Pentru a va putea bucura mai mult timp de pensulele profesionale de machiaj  va recomandam o intretinere corecta a acestora prin igienizarea lor cu ajutorul solutiei speciale pentru pensule Parisax Professional. Aceasta solutie va ofera posibilitatea unei ingrijiri atente acordate ustensilelor si accesoriilor de machiaj pe care le folosim zi de zi. Curatati pensulele in prealabil cu dezinfectant pentru pensule, dupa care lasati-le in aceasta solutie pentru a le steriliza.