YOUTH EXPERT™ Crema Global Anti-Aging #1 din gama GEN’X de la Dermedics reprezinta o crema de lux special creata pentru terapiile orientate pe o intinerire globala cu rezultate reale. Aceasta crema este potrivita pentru ingrijirea zilnica a pielii pentru toate tipurile de ten incepand cu varsta cuprinsa intre 30 si 35+ de ani.

Crema Global Anti-Aging #1 a fost creata in contextul in care primele semne ale unei hidratari deficitare cauzeaza o piele terna si deshidratata, dar si aparitia ridurilor de expresie si a liniilor fine. Totodata, reducerea microcirculatiei  determina scaderea nivelului de oxygen in celule, acumularea de radicali liberi, precum si un ton inchis al pielii.

Odata cu trecerea timpul pielea are nevoie de un complex radiant (o microcirculatie eficienta), hidratare intensiva (prevenirea formarii ridurilor), suport pentru activitatea celulara si detoxifiere, fermitate (stimulare celulara), dar si de foto-protectie impotriva razelor UV si a radicalilor liberi (FR).

Componente de baza ale acestei creme le reprezinta complexul GEN’X-17-GAA™: celule stem din coaja de portocala + extract baicalin (protectorul telomerilor) + apitoxin (venin de albine) + Crystal Tears™, iar componente complementare sunt: lipozomii Q10 + carnitina + lecitina  (energizare su luminozitate), ciclopeptida-5 (molecula mica, derivat acid de aminoacid ciclic, care ofera fermitate si elasticitate), ectoina (mareste nivelul de hidratare si sprijina sistemul imunitar al pielii, stabilizeaza membranele celulare si protejeaza pielea de deteriorarea ADN-ului),  extract de ulei de bumbac - foto-protectie: HDBM -grad avansat de absorbtie non-UV foto-protector impotriva stresului foto-oxidativ), dar si vitamina E. In acelasi timp, compozitia acestei creme nu contine parabeni si

Beneficiile oferite de folosirea zilnica a acestui produs sunt:

  • Reactivarea a doua proteine ale "tineretii": KLOTHO  si FOXO,
  • Reactivarea detoxifierii celulare si repararea eventualelor disfunctionalitati ale ADN-ului si ARN-ului
  • Extinderea lungimii telomerilor, care sunt responsabili de durata de viata a celulelor
  • Protectia celulelor impotriva nivelurilor ridicate de radicali liberi si a stresului oxidativ  Cit-SAP - o proteina cu omologie considerabila a glutationei peroxidaza **** (GP)
  • Reactivarea activitatii celulare (sinteza de colagen, elastina si fibrillina)
  • Imbunatatirea  microcirculatiei, astfel accelerandu-se oxigenarea pielii
  • Cresterea productiei de ATP - molecula cheie de energie in celule
  • Hidratare imbunatatita a pielii, elasticitate si fermitate
  • Reducerea aparitiei primelor riduri
  • Restaurarea aspectului radiant si tanar al pielii
  • Global Anti-Aging #1 se foloseste pentru ingrijirea pielii de zi cu zi atat ziua, cat si seara.