Complete Beauty a lansat luni, 13 iunie 2016, intre orele 14:00-17:00, la Maison 13 (Dumbrava Rosie Nr.2, Sector 2), gamele de lux pentru terapii estetice marca Dermedics si cel mai puternic aparat cu oxigen hiperbaric de pe piata in cadrul evenimentului „Dermedics revolutioneaza estetica faciala”.

Evenimenul „Dermedics revolutioneaza estetica faciala” a inseamnat prezentarea gamelor: Hydra Series si Gen’X Series, precum si a celui mai puternic aparat cu oxigen hiperbaric de pe piata: AquaOxyBrasion.

Seria GEN’X de la Dermedics este strict profesionala, reprezentand o colectie de ingrediente active dermocosmetici de lux, special creati pentru terapiile orientate pe intinerire celulara a pielii. Seria GEN’X reactiveaza detoxifierea si repararea celulara a factorilor de la nivelul AND-ului si ARN-ului, prin urmare, devine un must-have in rutina de ingrijire a pielii zi dupa zi. Seria GEN’X contine noutatile cosmetice cele mai pretioase, cum ar fi: celulele stem, veninul de albine, coenzima Q10, peptide, lipozomi si multe altele – toate pentru a activa procesul global anti-imbatanire, devenind o sursa reala a tineretii. Rezultatele seriei GEN’X si tehnologia de ultima generatie GEN’X-17-GAA™ CRYSTAL TEARS vorbesc de la sine. Seria GEN’X reprezinta o terapie eficienta a tesutului prin refacerea AND-ului si ARN-ului, protejand telomerii. Pielea este reinnoita, ridurile sunt reduse, iar aspectul sau este imbunatatit tesutul isi recapata proprietatile de elasticitatepentru o piele  cu 12 ani mai tanara!

Gama Hydra Series este dedicata terapiilor estetice orientate spre oxigenare profunda, hidratare, remineralizare si regenare, avand rezultate reale. Inovatia acestei game o reprezinta tehnologia SPA ALLURE ™, care este un amestec de ingredienti activi uimitori, precum lipozomi de oxigen, Alge de Zapada, retinol, Vitamina A si SPA DCX ™ (un amestec bogat de extracte din plante: Ciulin, Coada-Calului, Cretisoara si seminte germinate). Hydra Series activeaza gena Klotho - cheia longevitatii pielii -, reinnoieste celulele pielii, stimuleaza sinteza de colagen si reintinereste pielea.

Cele doua game de lux Dermedics nu contin parabeni, coloranti sau iod.

AquaOxyBrasion reprezinta o modalitate de peeling superficial si eficient care foloseste oxigenul sub presiune pentru a accelera, la viteze supersonice, agentul lichid salin, creand astfel un efect exfoliant asupra tenului. Agentul lichid salin este compus din diferite vitamine si suplimente concentrate special pentru a servi problemelor pacientilor. Datorita unei velocitati ridicate (o viteza de 200m/s) se realizeaza peelingul stratului superficial al pielii, ceea ce permite o mai buna penetrare a compusilor activi din produsele utilizate dupa efectuarea peeling-ului, iar substanta salina previne inflamarea si infectarea pielii.

Tehnologia jetului cu oxigen hiperbaric:

  • actioneaza in terapia anti-aging a tenului, a pielii gatului si a decolteului, sani si maini;
  • produce penetrarea substantelor active pana la derma, ceea ce permite oxigenarea, tonifierea, hidratarea si regenerarea pielii;
  • este o tehnica non-invaziva, usor de performat, care nu are nicio restrictie (tip de piele sau expunere la soare).   
  • AquaOxyBrasion de la Dermedics reprezinta cea mai avansata si ma sigura metoda de regenerare a pielii cu rezultate vizibile de la primul tratament!

    Complete Beauty este unic importator si distribuitor in Romania pentru brandurile profesionale: Paris Berlin Maquillage, Parisax Professional, Algologie, Dermedics, Liporadiologie Vinci II, Versus, Starvac, ArtLiner, Ebc