Conturul ochilor este zona cea mai sensibila a fetei: este de 3-5 ori mai subtire decat restul zonelor fetei, stratul dermic este mult mai sarac in colagen si elastina, circulatia limfatica si cea a sangelui este deficitara, ceea ce duce la acumularea de toxine, aparitia cearcanelor si a aspectului obosit.

Beneficiile ingrijirii zonei din jurul ochilor:

  • Prevenirea aparitiei ridurilor; Imbunatatirea microcirculatiei;
  • Protejarea impotriva radicalilor liberi;
  • Lupta impotriva cearcanelor si a pungilor;
  • Hidratarea zonei.
  • Algologie va propune 3 produse special create pentru ingrijirea zonei din jurul ochilor:

    Gelul Contur Ochi, care reduce rapid umflaturile (pungile), cearcanele si semnele de oboseala. Avand la baza ingredieti cu rol drenant si lipolitic, imbunatateste microcirculatia si creaza un contur neted si hidratat. Ingredientii activi mineralizeaza, hidrateaza, protejand in acelasi timp impotriva radicalilor liberi.

    Crema Contur Ochi este o crema special creata pentru ingrijirea zonei din jurul ochilor, hidrateaza si protejeaza zona sensibila, prevenind aparitia ridurilor si a liniilor datorate deshidratarii. Ingredientii activi imbunatatesc microcirculatia (alga bruna Pelvetia Canaliculata), colagenul marin reduce liniile de expresie si ridurile, uleiul de avocado si cel de babassu hranesc si protejeaza pielea, iar ginkgo biloba creaza un filtru protector impotriva radicalilor liberi, prevenind imbatranirea celulara.

    Masca pentru Ochi, este un produs de ingrijire a tenului pentru conturul ochilor, cu un grad ridicat de performanta. Aceasta masca hidrateaza si hraneste, indepartand semnele oboselii, fiind un produs eficient in lupta cu ridurile. Ingredientii activi imbunatatesc elasticitatea pielii, oferind frumusete instantanee. Algologie ne sfatuieste sa folosim o masca contur ochi o data pe saptamana, aplicandu-se intr-un strat subtire. Aceasta masca crema nu se usuca, lasandu-se sa actioneze pana la absorbtia completa.