Odata cu sosirea zilelor insorite avem un singur gand: cum sa ne bronzam mai repede. Dar nu trebuie sa uitam ca pielea noastra este fragila din cauza perioadei in care soarele a stat ascuns si trebuie sa tinem cont de urmatoarele sfaturi:

Demachiati tenul zilnic

Demachierea este cel mai important ritual pentru piele si cel mai sigur mod de a imbatrani frumos. Nu este vorba doar de eliminarea rujului sau a fardului de pe tenul nostru, ci despre a curata porii de care toate impuritatile acumulate pe timpul zilei. Astfel incat, pielea sa dezvolte un proces de reparare a celulelor deteriorate.

Folositi o masca hidratanta

Solutia noastra: Masca hidratanta de la Algologie pe baza de alge verzi. Aceasta masca se aplica intr-un strat mediu pe fata si gat, lasandu-se sa actioneze timp de 10-15 minute. Apoi, se va clati cu apa.

Incercati Strechingul Celular de la Starvac

Strechingul Celular stimuleaza activitatea celulara a pielii. Functiile celulelor sunt activate in mod natural  pentru a ramane tinere pentru un timp mai indelungat. Datorita Strechingului Celular vor disparea si alte semne asociate cu imbatranirea: ridurile vor fi netezite, pielea va fi mai catifelata si mai ferma. DXtwin-ul si accesorile sale au fost concepute si studiate pentru a ajuta celulele sa se regenereze.