Rutina de seara a ingrijirii tenului inseamna imbunatatirea tonusului pielii, uniformizarea culorii, reducerea petelor pigmentare, dar si hidratarea si regenerarea epidermei. Datorita acestor beneficii, este foarte importanta stabilirea unui ritual pe care sa il respectam in fiecare seara, pentru ca, astfel, pielea va putea sa respire si sa regenereze, restabilind echilibrul epidermic.

Must-do pentru ingrijirea de seara:

Demachierea: chiar daca purtati sau nu pe timpul zilei machiaj este necesar sa va demachiati pentru a curata tenul. Cand ati terminat curatarea tenului folositi o lotiune tonica pentru a va asigura ca ati indepartat toata murdaria si bacteriile. De asemenea, este recomandat folosirea unui exfoliant pentru eliminarea punctelor negre.

Crema pentru ochi: din cauza faptului ca nu exista glande care secreta ulei in jurul ochilor, utilizarea unui creme speciale va ajuta la umplerea pielii, reducand cearcanele si aspectul de ochi umflati. Crema se aplica atat in jurul ochilor, car si sub ochi.

Crema de noapte: investiti intr-o crema hidratanta de calitate, care sa nu irite epiderma, ci sa o ajute sa se regenereze pe timpul noptii. O crema speciala pentru noapte va elimina celulele moarte, poluanti, dar in acelasi timp va calma si intineri pielea, asigurandu-I vitaminele si mineralele necesare. Cu ajutorul unui ser de calitate va reduce roseata si decolorarea, petele pigmentare, liniile fine si ridurile.

Prin implementare unui rutine de ingrijire de noapte, tenul va deveni mai sanatos, mai stralucitor si mai tanar.