Din dorinta de a oferi cele mai bune echipamente estetice si medicale, Complete Beauty si-a extins portofoliul prin adaugarea brandului Biotec Italia – un brand recunoscut la nivel mondial ca fiind lider in aceasta nisa.

O COMPANIE SOLIDA

Cu peste 25 de ani de experienta, Biotec Italia este un dezvoltator si un producator bine-recunoscut de lasere, tehnologii electronice, mecanice si pneumatice pentru industria medicala si estetica. Situata in Vicenza, nordul Italiei, si cu o sucursala in Londra, Marea Britanie, Biotec Italia exporta in peste 50 de tari din intreaga lume si ofera clientilor o retea internationala de servicii si vanzari.

100% FABRICAT IN ITALIA

Cu o pasiune innascuta pentru inovatia si expertiza Made in Italy, Biotec Italia pastreaza o relatie stransa cu traditia teritoriului sau si se straduieste sa atinga o excelenta si o fiabilitate de neegalat in productie, furnizand produse si servicii de inalta calitate clientilor si partenerilor comerciali. Pentru a atinge acest obiectiv, Biotec Italia asigura o „un grad de multumire total al clientilor”.

DE LA IDEE LA PRODUSUL FINIT

Cu o structura dedicata de cercetare si dezvoltare, mai multe brevete inregistrate si combinand competenta italieneasca si creativitatea in procesele de proiectare si asamblare, Biotec Italia impinge spre o schimbare continua, care sa genereaze progres. Activele intelectuale ale companiei sunt cheia pentru tehnologii leinovatoare si metodele avansate de productie pentru o mare varietate de aplicatii medicale si estetice.

CERTIFICARI SI STANDARDE DE CALITATE

Pentru a certifica calitatea, Biotec Italia adera la politica de productie ISO 13485 si a marcilor de certificare pentru siguranta si calitatea produselor Bureau Veritas, care garanteaza ca produsele au indeplinit cerintele de siguranta si standardele de calitate aplicabile. Clientii pot fi siguri ca achizitioneaza un produs sigur, care a fost investigat in conformitate cu cerintele de sigurantas pecifice de catre o terta parte acreditata si este sustinut de audituri de supraveghere regulate.

Solutiile tehnologice Biotec Italia acopera toate cerintele echipamentelor medicale si estetice.