Culorile puternice pentru machiajul buzelor sunt in trend anul acesta. Completati-va look-ul prin aplicarea unui ruj de calitate in culori inchise pentru un machiaj de zi sau pentru unulde seara.

Cele doua branduri pe care le distribuim in Romania, Paris Berlin si Parisax Professional aduc toate produsele necesare pentru machiajul buzelor, creand buze senzuale.

Paletele de rujuri de la Paris Berlin contin nuante ideale pentru un machiaj profesional. Cu o textura cremoasa, usor de aplicat, rujurile profesionale Parisax Professional rezista pe buze o perioada indelungata de timp. In tonuri mate si sidefate, iar culoarile se potrivesc perfect cu personalitatea fiecarei femei. Pentru a avea buze perfect echilibrate este necesara o pregatire a buzelor.

Profesionistii in domeniul frumusetii aplica inaintea rujului un strat subtire de fond de ten. Acest lucru va garanta o aderenta mult mai buna a rujului pe buze. Conturarea buzelor este la fel de importanta. Folositi un creion contur de la Paris Berlin pentru a trasa conturul buzelor. Aplicati rujul cu ajutorul pensulei speciale nr. 23 de la Parisax Professional. Dupa aplicarea rujului, cu un servetel de hartie, tamponati buzele pentru a prelua tot surplusul, apoi reaplicati un strat de ruj pentru o durata mai indelungata si un efect mai intens.