Sus

100% Masaj Personalizat Sothys Organics®

Cod: PROMASAJPORGANICS

Disponibilitate: In stoc

Cere o cotatie de pret

Descriere produs

Ofera un moment de relaxare si delicatete, selectand una dintre texturile noastre de masaj: ulei de masaj pentru catifelarea pielii, crema de masaj hidratanta pentru corp, balsamul de masaj nutritiv sau untul de corp cu unt de shea hranitor.

Un moment pur de relaxare cu notele delicate de anason emblematic gamei Sothys Organics®.

  • Performanta organica avansata: in inima regiunii Corrèze, prin Laboratorul Centrului de Cercetare Avansata, Sothys a creat gama Sothys Organics™, combinatia perfecta intre ingrijirea organica si eficienta: o gama CERTIFICATA ORGANIC si VEGANA.
  • O gama certificata de Ecocert: pentru a garanta transparenta completa consumatorilor, Sothys a ales sa aiba intreaga gama certificata de Ecocert conform standardului international Cosmos.
  • Senzorialitate: descoperiti un nou tratament profesional cu eficienta record si produse ultra-senzoriale pentru utilizare acasa, cu un miros proaspat de anason.
  • Eficienta: echipele de la Laboratorul de Formulare Sothys au dezvoltat cu succes formule ultra-eficiente.

In fiecare inovatie, Sothys urmareste ideea de frumusete responsabila, care respecta pielea si mediul inconjurator.

Ingrediente active principale:

  • Seva de mesteacan organica: obtinuta din Cercetarea Avansata Sothys. Seva este recoltata in zona de granita dintre Cantal si Corrèze, la cativa kilometri de Gradinile Sothys din Auriac. Recoltarea manuala se face de catre un profesionist de pe arborii selectati cu grija (varsta, diametru, etc.). Recoltarea incepe la sfarsitul lunii februarie-inceputul lunii martie cand seva incepe sa circule in mesteacan si se incheie inainte de inflorirea primelor muguri. Dupa recoltare, orificiul este umplut cu un cep din lemn pentru a permite arborelui sa-si refaca coaja. Un mesteacan poate produce pana la 200 de litri pe zi, Sothys preluand intre 5 si 10 litri pe zi de la fiecare arbore. Bogata in zaharuri si minerale, seva de mesteacan este renumita pentru proprietatile sale hidratante si revitalizante.
  • Ulei de floarea soarelui organic: regleaza elasticitatea si hidratarea. Proprietati antioxidante.
  • Unt de shea certificat organics si comert echitabil: hidrateaza si hraneste.

Parfum: o combinatie fresh de miros de citrice si anason.

Tratament potrivit pentru: toate tipurile de piele.

Cere o cotatie de pret

Campurile de mai jos sunt obligatorii - cere o cotatie de pret pentru: 100% Masaj Personalizat Sothys Organics®