Sus

LINIA EXCLUSIV PRO

Articole 13 pana la 17 din 17 in total

  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
  • MESOLIFT

    PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! Serul MesoLift este un ser anti-aging. Acest ser pentru lifting are un efect asemanator botoxului.

  • MESOHA+C

    PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! Serul MESOHA+C a fost special creat pentru hidratarea in profunzime a pielii si reiinoirea epidermei. Acest ser stimuleaza sinteza de colagen,…

  • MESOECM

    PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! MesoECM este un ser creat pentru regenerarea intensiva a matricei extracelulare.

  • MESOCAPIL

    PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! MesoCapil este un ser fortifiant pentru pielea sensibila, fiind o solutie ideala pentru cuperoza!

  • MESO2HYDRA+

    PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! MESO2HYDRA+ este ideal pentru tratamente specifice anti-aging, de regenerare, de hidratare si de intinerire a pielii.

Articole 13 pana la 17 din 17 in total

  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator