Sus

Dermedics

Articole 1 pana la 12 din 17 in total

 1. 1
 2. 2

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
 • Serul MesoAcne

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! Serul MesoAcne de la Dermedics este raspunsul pentru tenurile iritate, acneice si cu modificari de culoare post-acneice.

 • MESOCALM

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu!

  Serul MesoCalm are proprietati calmante, astfel ca poate fi aplicat pe zone cu sensibilitate ridicata.

 • MESOCAPIL

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! MesoCapil este un ser fortifiant pentru pielea sensibila, fiind o solutie ideala pentru cuperoza!

 • MESOECM

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! MesoECM este un ser creat pentru regenerarea intensiva a matricei extracelulare.

 • MESOHA+C

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! Serul MESOHA+C a fost special creat pentru hidratarea in profunzime a pielii si reiinoirea epidermei. Acest ser stimuleaza sinteza de colagen,…

 • MESOLIFT

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! Serul MesoLift este un ser anti-aging. Acest ser pentru lifting are un efect asemanator botoxului.

 • MESOMENO

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! MesoMeno este un serum conceput pentru a asigura o actiune puternica anti-aging, o hidratare profunda si o nutritie bogata.

 • MESOHAIR

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! MesoHair este un ser cu peptide creat pentru intarirea firelor de par, prevenind caderea parului.

 • MESOSLIM

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! MESOSLIM de la Dermedics este un ser creat pentru ingrijirea corpului in zonele cu tendinta spre acumularea de celule de grasime si creare de…

 • MESOVITAL

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! Serul MesoVital este un ser cu actiune de lifting. Acest ser cu peptide si lipozomi a fost creat pentru regenerarea in profunzime a pielii,…

 • MESOWHITE

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! Serul MesoWhite este un ser conceput pentru tratamentele de albire ale pielii.Ingredienti activi: Diacetil Boldin (DAB) microincapsulat cu …

 • MESOGEN’X

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! MESOGEN’X - serum suprem ADN anti-age- este un ser nutritiv de ultima generatie, conceput pentru tratamente intensive anti-age.

Articole 1 pana la 12 din 17 in total

 1. 1
 2. 2

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator