Sus

Dermedics

Articole 1 pana la 12 din 33 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
 • Serul MesoAcne

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! Serul MesoAcne de la Dermedics este raspunsul pentru tenurile iritate, acneice si cu modificari de culoare post-acneice.

 • MESOGEN’X

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! MESOGEN’X - serum suprem ADN anti-age- este un ser nutritiv de ultima generatie, conceput pentru tratamente intensive anti-age.

 • MESOSHR

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! MESOSHR este un ser conceput pentru reducerea sigura si eficienta a parului nedorit, cu proprietati anti age si de protectie a pielii.

 • MESO WHITE BOOSTER

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! MESO WHITE BOOSTER este un serum creat pentru tratamentele de albire.

 • Peeling-ul Glycolic

  Peeling-ul Glycolic de la Dermedics a fost formulat pentru a fi utilizat pe tipurile de piele 1-6, durata de timp al acestuia depinde de tipul de piele al clientului si reactiile care pot aparea.Indicatii: terapie intensiva pentru piele, tratament anti-imbatranire pentru a reduce ridurile de expresi…
 • Peeling-ul Lactic

  Peeling-ul Lactic de la DERMEDICS ™  a fost formulat pentru a fi utilizat pe tipurile de piele 1-6, durata de timp al acestuia depinde in functie de tipul de piele al clientului si reactiile care pot aparea.Beneficii: Stimuleaza formarea de noi fibre de colagen si elastina, ideal pentru t…
 • Peeling-ul Mandelic

  Peeling-ul Mandelic de la DERMEDICS a fost creat pentru a fi utilizat pe tipurile de piele 1-6,iar durata depinde de tipul pielii clientului si reactiile care pot aparea.
 • Elastin Gel

  Gel inovator pe baza de proteine de elastina pentru ingrijire, creat special pentru toate tipurile de tratamente estetice.
 • MESOLIFT - 3D BOOSTER

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! MESOLIFT-3D BOOSTER de la Dermedics este ser luxuriant pentru lifting cu efecte similare cu cele ale botox-ului. Acest ser a fost creat pentru…

 • YOUTH EXPERT™ Massage Cream / Oleogel

  PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! YOUTH EXPERT™ Massage Cream / Oleogel este o crema luxurianta transparenta, fara apa, pentru masaj.

 • DERMEDICS® PRE #1 Pre-Peel Solution: Lapte Demachiant

  O solutie de curatare solubila in apa, care curata si pregateste tenul pentru aplicarea peeling-ului.
 • DERMEDICS® PRE #2 Pre-Peel Solution: Toner

  Un produs lichid pe baza de apa, cu un ph neutru de 5,5, creat pentru a completa rutina de curatare a pielii in combinatie cu laptele demachiant dinaintea unui tratament facial.

Articole 1 pana la 12 din 33 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator