Sus

Dermedics

Articole 61 pana la 72 din 84 in total

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Lista 

Seteaza crescator
  • MESOHAIR

    PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! MesoHair este un ser cu peptide creat pentru intarirea firelor de par, prevenind caderea parului.

  • MESOSLIM

    PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! MESOSLIM de la Dermedics este un ser creat pentru ingrijirea corpului in zonele cu tendinta spre acumularea de celule de grasime si creare de…

  • MESOSHR

    PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! MESOSHR este un ser conceput pentru reducerea sigura si eficienta a parului nedorit, cu proprietati anti age si de protectie a pielii.

  • MESO WHITE BOOSTER

    PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda este necesar sa activati in domeniu! MESO WHITE BOOSTER este un serum creat pentru tratamentele de albire.

  • Demachiant Cremos cu Ceramide

    Demachiantul Cremos cu Ceramide –este o emulsie cremoasa de curatare, special creata pentru a ajuta la calmarea discomfortului provocat de iritatii.
  • YOUTH EXPERT™ Instant Lifting Serum

    YOUTH EXPERT™ Instant Lifting Serum este o formula unica de hidratare special creata pentru a oferi fermitate si lifting, cat si pentru reducerea rapida a ridurilor (rezultate demonstrate).

  • YOUTH EXPERT™ Remodelare Contur Ochi

    YOUTH EXPERT™ Crema Global Anti-Aging – remodelarea zonei ochilor - este crema de lux dedicata terapiilor de prestigiu orientate pe intinerirea globala si corectarea volumului pielii delicate din jurul ochilor.
  • YOUTH EXPERT™ Hydra Deluxe Cream

    Crema Hydra Deluxe este o formula de lux imbogatita dedicata terapiilor pielii orientate pe oxigenare profunda, hidratare, remineralizare, regenerare, capacitatea de adaptare si de reinnoire  cu rezultate reale.
  • YOUTH EXPERT™ Hydra Deluxe Serum

    Serul Hydra Deluxe este bogat formulat in ingredienti, fiind dedicat terapiilor pielii orientate pe oxigenare profunda, hidratare, remineralizare, regenerare, capacitate de adaptare si de reinnoire - rezultate reale.
  • Peeling-ul Glycolic

    Peeling-ul Glycolic de la Dermedics a fost formulat pentru a fi utilizat pe tipurile de piele 1-6, durata de timp al acestuia depinde de tipul de piele al clientului si reactiile care pot aparea.Indicatii: terapie intensiva pentru piele, tratament anti-imbatranire pentru a reduce ridurile de expresi…
  • Peeling-ul Lactic

    Peeling-ul Lactic de la DERMEDICS ™  a fost formulat pentru a fi utilizat pe tipurile de piele 1-6, durata de timp al acestuia depinde in functie de tipul de piele al clientului si reactiile care pot aparea.Beneficii: Stimuleaza formarea de noi fibre de colagen si elastina, ideal pentru t…
  • Peeling-ul Mandelic

    Peeling-ul Mandelic de la DERMEDICS a fost creat pentru a fi utilizat pe tipurile de piele 1-6,iar durata depinde de tipul pielii clientului si reactiile care pot aparea.

Articole 61 pana la 72 din 84 in total

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Lista 

Seteaza crescator