Sus

LipoContour

Cod: 1033

Disponibilitate: In stoc

Cere o cotatie de pret

Descriere produs

Cel mai puternic sistem de laser din piata beauty (puterea diodei laser este de 200mW) care garanteaza pierderea a 5 - 10 cm in numai 2 saptamani (remodelare vizibila de la primul tratament, in functie de localizarea si starea tesutului adipos). LipoContour este o procedura de lipoliza cu laser, non-invaziva, care folosește puterea laser-ului pentru a penetra straturile pielii si a elimina grasimea din celulele adipoase prin biostimularea membranei celulelor de grasime. 

CUM ACTIONEAZA? Lumina rosie a laser-ului este absorbita de celulele adipoase. Aceasta stimuleaza spargerea celulelor de grasime si eliminarea apei (albastru), acizilor grasi liberi (verde) si a glicerolului (violet). Acest proces este numit lipoliza. Excesul de grasime este eliminat in conditii de siguranta prin procesele naturale metabolice ale organismului.

Avantaje LipoContour: 

 • Slabire (reducerea celulelor de grasime si detoxifierea pielii) si remodelare corporala
 • Eliminarea celulitei (imbunatateste vizibil textura pielii) 
 • Recomandari pentru tratament: MesoSlim + MesoCapil (se recomanda a se aplica serul inaintea efectuarii tratamentului pentru a spori efectul de slabire si detoxifiere a pielii) si Slim Gel ( se va aplica dupa efectuarea tratamentului pentru a extinde activitatea lipolizei)

   Parametri tehnici ai laserului:Tip: clasa 3B; Puterea de lucru a diodei laser: 100mW; Lungimea de undă: 650-660 nm; Energie maxima: 4.8 W (6 pads x 8 x 100 mW) 8.0 W (10 pads x 8 x 100mW) ori 9.6 W (12 pads x 8 x 100 mW)

  Parametri aditionali: Mod de operare: continuu; Sistem de operare: touch screen 5"; Sistem de racire: racire pe aer; Sursa de alimentare: 230V AC ± 10% 50Hz; Consum de energie: 80W; Siguranta: temporizator ceramic 3.15 A

  Garantie: 36 luni

  Cere o cotatie de pret

  Campurile de mai jos sunt obligatorii - cere o cotatie de pret pentru: LipoContour