Sus

XLASE PLUS

Cod: XLASEPLUS

Disponibilitate: In stoc

Cere o cotatie de pret

Descriere produs

Xlase Plus este o platforma versatila, care ofera tratamente pentru multiple aplicatii fara a investi in multiple sisteme laser.

Modelul sau modular asigura multiple soluţii distincte medicale şi cosmetice, toate intr-o singura unitate compacta. Cu Xlase Plus, se pot achizitiona diferite tehnologii, care se pot incorpora in unitate in orice moment, oferind versatilitate si confort clientilor. 

Xlase Plus asigura o flexibilitate de ultima generatie pentru o gama larga de proceduri solicitate de catre clienti. Aplicatoarele modulare ale sistemului asigura rezultate eficiente si fiabile cu disconfort si pauza minime pentru pacient. Nu exista un singur dispozitiv pe piata cu mai multe functii decat Xlase Plus.

Dispozitivul include sistemul CPL (lumina intens pulsata) pentru indepartarea firelor de par, binecunoscutul laser YAG, aplicatorul laser dioda 810nm, laser Q-switched YAG si laser Erbium YAG.

 • Numeroase aplicatii estetice/medicale;
 • Putere sporita pentru o eficienta ridicata;
 • Expandabil si upgradabil;
 • Satisfactie clinica ridicata a clientului;
 • Usor de transportat dintr-o camera intr-alta;
 • Certificare FDA.

Caracteristici Principlae:

 • Multiple tehnologii laser distincte.
 • Singurul sistem din lume, care combina laserul dioda si tehnologiile cu lampa laser.
 • Numeroase aplicatii estetice / medicale, inclusiv la pacientii cu infectie fungica la unghiile picioarelor.
 • Putere sporita pentru rezultate extraordinare de rapide si mult mai evidente.
 • Un aparat care nu se invecheste niciodata: expandabil si upgradabil.
 • Satisfactie garantata a clientilor.
 • Usor de transportat.
 • Personalizabil pentru a se adapta perfect clinicii / centrului dvs.
 • Accesibil si o rata ridicata de amortizare a investitiei.

Laser Dioda 810nm si AlexPro

Cererea de eliminare a firelor de par de pe suprafeţe intinse ale corpului este intr-o constanta creştere, insa tehnologiile utilizate in prezent au demonstrat numeroase limitari: timp excesiv necesar pentru indepartarea permanenta a firelor de par, lipsa sigurantei si dificultate in tratarea diferitelor tipuri de piele.

Laserul dioda Xlase Plus reprezinta cea mai sigura şi eficienta solutie pentru indepartarea parului nedorit: dotat cu o tehnologie optica moderna, modulul dioda poate atinge o putere de 4000W şi este considerat cea mai buna solutie pentru indepartarea permanenta a firelor de par.

Disponibil cu o lungime de banda unica de 810nm sau dubla de 808 şi 760nm (modulul laser AlexPro), care combina toate caracteristicile laserului Alexandrite cu avantajele tehnologiei dioda, Xlase Plus poate trata orice tip de piele si majoritatea culorilor de par, pentru tratamente rapide de indepartare a firelor de par cu un confort maxim chiar si pe cele mai inchise tipuri de piele.

SLP Nd:Yag 1064/532nm

Aplicatorul SLP Nd:YAG emite o lumina cu o lungime de unda de 1064nm si 532nm; lumina patrunde in tesut si ajunge la adancimea maxima in timp ce absorbtia sa scazuta garanteaza protectia tesuturilor inconjuratoare pentru toate tipurile de piele. Combina un impuls lung cu unul scurt intr-un aplicator compact si avansat tehnologic, oferind o gama larga de tratamente populare pentru venele de pe picioare, leziunile vasculare, foto intinerire, indepartarea firelor de par si onicomicoza.

Aplicatorul SLP Nd:YAG cu zoom permite efectuarea unei game largi de tratamente de la indepartarea firelor de par, tratamente vasculare delicate pana la intinderea nonablativa a pielii.

Sursa de tratament aleasa este transmisa din piesa manuala in piele, unde elibereaza doar lungimile de unda absorbite de subiect. Intensitatea impulsului si durata sunt strict controlate pentru o incalzire selectiva a subiectului, cu protejarea tesutului inconjurator.

QS Nd:Yag 1064/532nm


Aplicatorul QS Nd:YAG reprezinta alegerea ideala pentru tratarea leziunilor pigmentare, cum ar fi pielea afectata de razele solare si petele de varsta, dar si pentru indepartarea tatuajelor nedorite.

Lungimea de unda specifica de 1064/532nm este optima pentru tatuajele in culori aprinse si pete solare, folosindu-se chiar si pentru leziuni vasculare, inclusiv venele faciale sau cele de pe picioare, telangiectazii si angioame. 

Combina puterea maxima cu un impuls scurt rezultat din cristalul inovator OptoH Q-Switched cu o tehnologie de rezonanta unica pentru a obtine un rezultat stabil al procedurii laser. Impulsul laser extrem de ridicat prezinta o lungime de doar 6-10ns, dar care produce o putere maxima de mega-wati, chiar şi pe suprafete mai mari.

Er:Yag fractional 2940nm

Aplicatorul fractional Er:YAG este utilizat la indepartarea straturilor microscopice de piele, cu rezultate remarcabile cu risc si reactii adverse minime. Trateaza liniile profunde superficiale si medii, inclusiv unele cicatrici, in functie de profunzimea ablatiei si numarul tratamentelor efectuate. 

Procedura fractionala Er:YAG produce mii de coloane mici si profunde in piele. Actioneaza asupra celulelor epidermice vechi pigmentate fara a afecta tesutul inconjurator, reducand astfel durata vindecarii (aproximativ 24 ore) si sustinand procesul de regenerare naturala a pielii. Este o procedura sigura, neinvaziva pentru o piele cu un aspect proaspat, sanatos si tanar.

CPL Lumina Intens Pulsata

Cu un design superior, aplicatorul Xlase cu lumina intens pulsata (CPL) ofera multiple imbunatatiri tehnologice inovatoare şi avansate. Comparativ cu celelalte sisteme IPL disponibile pe piata, sistemul CPL s-a dovedit a fi unul din cele mai puternice si eficiente. Este simplu de utilizat si eficient.

Cavitatea reflectanta unica placata cu platina genereaza o densitate energetica maxima cu o reala fluenta energetica pana la 30J/cm2 la o viteza foarte ridicata, emitand pana la 3 shoturi pe secunda.

Aplicatorul CPL asigura diferite lungimi de unda. Prin selectarea filtrelor de cristal cu safir, operatorul poate alege lungimile de unda ideale pentru a gestiona eficient un numar mare de afectiuni ale pielii.

DESPRE BIOTEC ITALIA

Inca din 1993, Biotec Italia a imbinat cunostintele inalt tehnologice cu o puternica vocatie stiintifica si o predispozitie naturala pentru generarea de bunastare estetica. Proiectarea, producerea si comercializarea dispozitivelor tehnologice pentru sectorul esteticii medicale si a produselor cosmetice de profil este o adevarata misiune pentru Biotec Italia. Cu birouri in Dueville (VI) si Londra, Biotec Italia este unul dintre cei mai importanti jucatori din lume in acest sector. 

100% FABRICAT IN ITALIA

Intregul proces de productie, de la proiectare pana la asamblare si testarea de calitate, este absolut italian. Pentru garantia excelentei tehnologice, Biotec Italia imbina punctualitatea si competenta serviciului sau post-vanzare, profesionalismul specialistilor Biotec Italia Academy, lideri in domeniul stiintific, si eficacitatea de necontestat a pregatirii de vanzari si marketing oferite clientilor Biotec Italia.

CERTIFICARI SI STANDARDE

Biotec Italia a obtinut dubla certificare: atat ISO 9001 de autoritate, garantand conformitatea absoluta a companiei cu reglementarile stricte in vigoare in Italia si marca „CE” pentru a confirma eficienta tehnologica a echipamentelor sale.

Cere o cotatie de pret

Campurile de mai jos sunt obligatorii - cere o cotatie de pret pentru: XLASE PLUS