Sus

NOCTUELLE™ - Renovative Micro-Capsules

Cod: 184340

Disponibilitate: In stoc

Descriere produs

Un nou pas de introdus in ritualul de seara: micro-capsulele renovatoare unice, cu un ambalaj pe baza de plante si 100% biodegradabil, ofera pielii, intr-o formula matasoasa, cantitatea ideala de vitamina C pura (20%). Noapte dupa noapte, pielea se transforma datorita acestui serum cu continut concentrat de vitamina C. Eficienta dovedita in ceea ce priveste vizibilitatea semnelor de imbatranire (fermitate, riduri, pete) si asupra luminozitatii pieli. Formula vegana!

VITAMINA C PURA

Cunoscuta pentru actiunea sa asupra colagenului, melaninei si pentru capacitatea de a rezista impotriva stresului, aici se afla intr-o concentratie de 20% pentru a reda stralucirea si fermitatea pielii, reducand in acelasi timp petele pigmentare. Un ingredient activ foarte versatil pentru o piele tanara!

Ingrediente active principale:

  • Vitamina C pura in concentratie de 20%: restaureaza luminozitatea si fermitatea pielii, in timp ce reduce vizibil petele.

Eficienta:

  • 100% imbunatatirea imediata a luminozitatii.*
  • +18,3% luminozitate.**

*Procentul de persoane care au experimentat o imbunatatire dupa doua saptamani folosind micro-capsulele, observate folosind masuratori instrumentale (spectrofotometru / colorimetru) pe 30 pe subiecti. ** Rezultatul mediu obtinut utilizand masuratori instrumentale (spectrofotometru / colorimetru) pe 30 de subiecti dupa utilizarea micro-capsulelor.

Beneficii:

  • O piele luminoasa si radianta!
  • Mai putine pete pigmentare.
  • Liniile fine si ridurile diminuate.

Mod de utilizare:

  • In fiecare seara, dupa ce v-ati curatat pielea, rasuciti usor partea superioara a unei capsule pentru a o deschide, apoi aplicati serul pe fata si pe gat. Dupa care puteti aplica serul obisnuit (daca este necesar) si crema. IN FIECARE SEARA TIMP DE 2 LUNI.

Parfum: fara parfum.

Potrivita pentru: toate tipurile de piele, chiar si pentru pielea sensibila

Cantitate: 60 capsule x 0,4 ml.

SFAT!!!

Deoarece acest produs contine un procent ridicat de vitamina C pura, pielea poate avea nevoie de timp pentru a se adapta si a se obisnui cu el. Daca exista disconfort in timpul utilizarii initiale, puteti folosi o capsula la fiecare 2 zile in prima saptamana, dupa care incepeti sa aplicati o capsula in fiecare seara.

760,00 RON