Sus

Ne gandim intotdeauna la succesul clientilor nostri si impreuna cream oferte care sa ii ajute sa isi creasca business-ul.

O afacere de succes se construieste pe increderea oferita prin distributia unor branduri renumite, dar si prin suportul de consultanta permanent pe care il oferim clientilor nostri prin:

  • furnizarea permanenta a materialelor relevante pentru promovarea salonului si cresterea profitabilitatii;
  • crearea unor campanii de marketing alaturi de clientii nostri (evenimente, campanii de publicitate, promovare online  etc);
  • asistenta gratuita oferita de un trainer specializat  in ceea ce priveste utilizarea aparaturii, aplicarea tratamentelor faciale si corporale, dar si utilizarea fisei de diagnoza si a fisei de tratament (fise primite gratuit in timpul trainingului);
  • punerea la dispozitie a unui serviciu de suport tehnic pentru solutionarea rapida a oricaror probleme de natura tehnica. Solicitarile de service primesc raspuns in aceeasi zi, iar reparatiile echipamentelor Complete Beauty se vor face in cel mai scurt timp posibil prin faptul ca centrul de service este localizat in Bucuresti.

Experienta noastra ne-a invatat sa avem grija de clientii nostri si sa ii ajutam sa creasca alaturi de noi creand un parteneriat.