Sus

Display de prezentare si stocare

4 Articol(e)

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
 • Display de Prezentare si Stocare

  Statia de prezentare si stocare este dispusa pe roti cu un soclu de prezentare mobil (poate fi depozitat chiar si in interiorul cufarului). Mobilierul cuprinde 1 compartiment de depozitare cu usa dispusa pe toata lungimea cufarului si 4 sertare mari.
 • Bar pentru Machiaj

  Partea de sus a mobilierului este creata pentru expunerea produselor necesare unui make-up artist. Partea de jos, a mobilierului, compusa din doua sertare, poate fi folosita pentru depozitarea rezervelor de produse cosmetice.
 • Demi Bar Parisax

  Partea de sus a mobilierului este creata pentru expunerea produselor necesare unui make-up artist. Partea de jos, a mobilierului, compusa din trei sertare, poate fi folosita pentru depozitarea rezervelor de produse cosmetice. DB7000 a fost creat special pentru profesionisti!
 • Display expozitor

  Display-ul expozitor negru de la Parisax Professional este special conceput pentru prezentarea produselor profesionale de machiaj. Acest display a fost creat pentru 98 de produse.Dimensiuni: L. 62.5 x l. 45 x h 12 cm.*acest expozitor se vinde fara produse!

4 Articol(e)

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator