Sus

Mobilier

7 Articol(e)

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
 • Display de Prezentare si Stocare

  Statia de prezentare si stocare este dispusa pe roti cu un soclu de prezentare mobil (poate fi depozitat chiar si in interiorul cufarului). Mobilierul cuprinde 1 compartiment de depozitare cu usa dispusa pe toata lungimea cufarului si 4 sertare mari.
 • Scaun de Machiaj Aluminiu

  Scaun pentru machiaj, pliabil, realizat din aluminiu, dispune de husa pentru a putea fi transportat cu usurinta. Scaunul este recomandat pentru machiajul profesional. Disponibil pe negru.Imprimeu: PARISAX PROFESSIONAL
 • Stativ pentru Accesorii - 30 carlige

  Stativul dispune de 3 fete cu design croco, 4 piese pe fiecare fata, cuprinde 30 carlige. Se vinde fara produse, cu posibilitatea de a atasa 152 produse si 14 testere din gama de accesorii. Disponibil in 2 culori: negru si alb. Dimensiuni: H. 155 cm x l. (cu carlige) 38 cm x P. (cu carlige) 38 cm.
 • Stativ pentru Accesorii - 50 carlige

  Stativul dispune de 3 fete design croco, 8 piese pe fiecare fata, cuprinde 50 de carlige. Se vinde fara produse, cu posibilitatea de a atasa 304 produse si 14 testere din gama de accesorii.Dimensiuni: H. 155 cm x l. (cu carlige) 79 cm x P. (cu carlige) 71 cm. 
 • Valiza/Masa de Machiaj

  Valiza/masa de machiaj pe roti este realizata din piele neagra cu design croco. Este special creata pentru depozitarea si transportarea produselor de make up profesional, dispunand de sisteme de fixare pentru recipiente, perii si pensule.
 • Demi Bar Parisax

  Partea de sus a mobilierului este creata pentru expunerea produselor necesare unui make-up artist. Partea de jos, a mobilierului, compusa din trei sertare, poate fi folosita pentru depozitarea rezervelor de produse cosmetice. DB7000 a fost creat special pentru profesionisti!
 • Display expozitor

  Display-ul expozitor negru de la Parisax Professional este special conceput pentru prezentarea produselor profesionale de machiaj. Acest display a fost creat pentru 98 de produse.Dimensiuni: L. 62.5 x l. 45 x h 12 cm.*acest expozitor se vinde fara produse!

7 Articol(e)

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator