Sus

Mobilier

12 Articol(e)

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
 • Display de Prezentare si Stocare

  Statia de prezentare si stocare este dispusa pe roti cu un soclu de prezentare mobil (poate fi depozitat chiar si in interiorul cufarului). Mobilierul cuprinde 1 compartiment de depozitare cu usa dispusa pe toata lungimea cufarului si 4 sertare mari.
 • Demi Bar Parisax

  Partea de sus a mobilierului este creata pentru expunerea produselor necesare unui make-up artist. Partea de jos, a mobilierului, compusa din trei sertare, poate fi folosita pentru depozitarea rezervelor de produse cosmetice. DB7000 a fost creat special pentru profesionisti!
 • Bar pentru Machiaj

  Partea de sus a mobilierului este creata pentru expunerea produselor necesare unui make-up artist. Partea de jos, a mobilierului, compusa din doua sertare, poate fi folosita pentru depozitarea rezervelor de produse cosmetice.
 • Valiza/Masa de Machiaj

  Valiza/masa de machiaj pe roti este realizata din piele neagra cu design croco. Este special creata pentru depozitarea si transportarea produselor de make up profesional, dispunand de sisteme de fixare pentru recipiente, perii si pensule.
 • Umbrela pentru Luminozitate

  Setul este compus din umbrela neagra cu reflector interior argintiu si lampa tungstren ventilata de maxim 250 watt. Orientarea si inaltimea sunt reglabile (de la 1,25 metri pana la 2 metri).
 • Stativ pentru Accesorii - 50 carlige

  Stativul dispune de 3 fete design croco, 8 piese pe fiecare fata, cuprinde 50 de carlige. Se vinde fara produse, cu posibilitatea de a atasa 304 produse si 14 testere din gama de accesorii.Dimensiuni: H. 155 cm x l. (cu carlige) 79 cm x P. (cu carlige) 71 cm. 
 • Stativ pentru Accesorii - 30 carlige

  Stativul dispune de 3 fete cu design croco, 4 piese pe fiecare fata, cuprinde 30 carlige. Se vinde fara produse, cu posibilitatea de a atasa 152 produse si 14 testere din gama de accesorii. Disponibil in 2 culori: negru si alb. Dimensiuni: H. 155 cm x l. (cu carlige) 38 cm x P. (cu carlige) 38 cm.
 • Bar de Machiaj cu Ecran Video

  Display multifunctional care poate fi vandut cu sau fara produse. Barul mobil dispune de 6 lampi, intrerupator, priza, 6 sertare cu compartimente modulare, 1 ecran video de 17 cm (citeste si DVD-uri), rama dubla integrata si afisaj cu scara detasabila.
 • Oglinda Portabila Croco

  Oglinda cosmetica portabila cu design croco face parte din gama de mobilier special de la Parisax Professional. Oglinda este prevazuta cu sertare cu iluminat integrat de 220 Volts.Dimensiuni inchisa: L. 64 x l. 14 x h 68 cm.
 • Scaun Profesional de Machiaj

  Scaunul profesional de machiaj din lemn lacuit reprezinta una din noutatile brand-ului Parisax Professional. Scaunul are imprimata sigla Parisax Professional. Disponibil pe negru.Dimensiuni: 50.2 X 21 X 93 cm. 
 • Scaun de Machiaj Aluminiu

  Scaun pentru machiaj, pliabil, realizat din aluminiu, dispune de husa pentru a putea fi transportat cu usurinta. Scaunul este recomandat pentru machiajul profesional. Disponibil pe negru.Imprimeu: PARISAX PROFESSIONAL
 • Display expozitor

  Display-ul expozitor negru de la Parisax Professional este special conceput pentru prezentarea produselor profesionale de machiaj. Acest display a fost creat pentru 98 de produse.Dimensiuni: L. 62.5 x l. 45 x h 12 cm.*acest expozitor se vinde fara produse!

12 Articol(e)

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator