Sus

ÉLIXIR DES VAGUES

Cod: VNA208

Disponibilitate: In stoc

Descriere produs

Acest elixir stimuleaza hidratarea si imbunatateste beneficiile hidratarii obisnuite. Formula sa revigoranta imbogatita cu acid hialuronic ajuta pielea sa se simta hidratata. Hidrateaza, hraneste, energizeaza, repara, ilumineaza si imbuntateste elasticitatea pielii.

Ingrediente active principale:

  • Complex Exclusiv Algo4: un complex exclusiv bio-mimetic care ajuta pielea sa isi restabileasca stralucirea si tineretea datorita concentratiei crescute de Undaria Pinatifida, care protejeaza pielea impotriva agresiunilor externe;
  • Extract de Codium (alge verzi): se comporta ca si factorul de hidratare naturala (NMF). Imbunatateste capacitatea pielii de a mentine nivelul de hidratare;
  • Salicornia: imbunatateste absorbtia apei in epiderma;
  • 2 tipuri de Acid Hialuronic: Acidul hialuronic cu greutate moleculara ridicata actioneaza asupra suprafetei epidermei, cu un efect de netezire imediat. In timp ce acidul hialuronic cu greutate moleculara joasa ii va oferi maxima hidratare pielii din interior.

Mod de utilizare: Toate tipurile de ten. Folosind varful degetelor, aplicati 3-5 picaturi pe toata fata, pe gat si pe decolteu, dimineata si / sau seara. Asteptati 1-2 minute, apoi aplicati crema de ingrijire.

Cantitate: 30 ml.

285,00 RON