Sus

Pachet Lansare Crema si Serum ACNE

Cod: pachet acne

Disponibilitate: In stoc

Descriere produs

Achizitioneaza la PRET SPECIAL pachetul ANTI-ACNE SERUM and CREAM CBD / HEMP RESCUE - cel mai nou concept cosmetic creat de catre DERMEDICS® pentru a combate acneea la adolescenti si la adulti.

YOUTH EXPERT™ ANTI-ACNE SERUM CBD/HEMP RESCUE este cel mai nou concept cosmetic creat de catre DERMEDICS® pentru a combate acneea la adolescenti si la adulti. Se poate simti un parfum subtil de plante. Eficienta ingredientelor active este imediata. Datorita formulei sale specifice, este recomandata doar adolescentilor si adultilor. Imbunatatirea conditiei pielii este vizibila doar dupa cateva aplicari. Mai multe informatii aici!

YOUTH EXPERT™ ANTI-ACNE CREAM CBD/HEMP RESCUE este cel mai nou concept cosmetic creat de catre DERMEDICS® pentru a combate acneea la adolescenti si la adulti. Se poate simti un parfum subtil de plante. Eficienta ingredientelor active este imediata. Datorita formulei sale specifice, este recomandata doar adolescentilor si adultilor. Imbunatatirea conditiei pielii este vizibila doar dupa cateva aplicari. Mai multe informatii aici!

Efecte:

  • Formula unica, ce sprijina calmarea simptomelor acneei in doar cateva ore de la aplicare, fara a provoca uscarea excesiva sau vreun disconfort asupra pielii (senzatii tipice pentru produsele competitive destinate pielii predispuse la acnee).

PURE-WOW! EFECT GARANTAT – REZULTATE REALE (REAL RESULTS®).

Formula:

  • O formula hiperintensa, ce pune accentul pe obtinerea unor rezultate reale (REAL RESULTS®) in reducerea acneei.
  • Fara parabeni si alcool denaturat.
  • Formula ce are la baza fiola MESO ACNE by DERMEDICS® - “Cel mai bun tratament profesional pentru acnee / cosuri” conform Beauty Insider Singapore 2020 (locul 1 in clasamentul global al produselor de ingrijire a pielii)
1.170,00 RON