Sus

Apa Micelara Fiziologica

Cod: CW1000

Disponibilitate: In stoc

Descriere produs

Apa Micelara Fiziologica reprezinta o noua tehnologie de indepartare a make-up-ului cu un pH compatibil cu pH-ul lacrimilor.

Acest lucru face sa fie o alternativa la lotiunile tonice si a fost creata sa fie utilizata pentru pregatirea pielii inaintea tratamentului. Aceasta contine un complex calmant: Xylitol in combinatie cu Lacticol. Totodata, este ideala pentru ingrijirea zilnica si nu necesita clatire.

Ingredienti activi: Micele (molecule hidrofobe/hidrofile), D-pantenol, Ceai verde, Lemn dulce

Micelele sunt molecule lipidice, care se aranjeaza singure intr-o forma sferica in solutii apoase. Formarea micelelor este un raspuns la natura amfipatica a acizilor grasi ,ceea ce inseamna ca ele contin in acelasi timp: regiuni hidrofile (grupuri polare), precum si regiuni hidrofobe (lantul lung hidrofob). Micelele ajuta in curatarea suprafetei pielii prin indepartarea impuritatilor si a excesului de sebum, fara a fi nevoie de clatire.

Apa Micelara Fiziologica reprezinta o noua varianta a demachierii, care nu contine sapun si poate fi utilizata pentru indepartarea machiajului de pe ochi si buze.

Apa Micelara Fiziologica este un demachiant si toner cu un pH compatibil cu pH-ul lacrimilor, 2-in-1, pentru fata, ochi si buze, conceput pentru a ajuta la calmarea disconfortului cauzat de iritatii si inflamatii ale pielii.

Cantitate: 1000 ml.

370,00 RON