Sus

Dermatocosmetice

Articole 1 pana la 12 din 20 in total

 1. 1
 2. 2

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
 • Demachiant Cremos cu Ceramide

  Demachiantul Cremos cu Ceramide –este o emulsie cremoasa de curatare, special creata pentru a ajuta la calmarea discomfortului provocat de iritatii.
 • Serum Instant Lifting

  EXPERTUL TINERETII™ Serum Instant Lifting este o formula unica de hidratare special creata pentru a oferi fermitate si lifting, cat si pentru reducerea rapida a ridurilor (rezultate demonstrate).Ingrediente active:Tripeptide cu efect de Botox + Macrocystis Pyrifera (Alga Bruna) + Acid Hialuron…
 • YOUTH EXPERT™ Ulei Lipofilling

  YOUTH EXPERT™ Ulei Lipofilling este o formula bogata, o esenta de lux dedicata terapiilor pielii orientate pe intinerire globala de corectare a imperfectiunilor si a volumului - reale rezultate ™.Ingrediente active:GEN’X-17-GAA™ Complex: Crystal Tears™VoluFL ™: co…
 • YOUTH EXPERT™ Remodelare Contur Ochi

  YOUTH EXPERT™ Crema Global Anti-Aging – remodelarea zonei ochilor - este crema de lux dedicata terapiilor de prestigiu orientate pe intinerirea globala si corectarea volumului pielii delicate din jurul ochilor - reale rezultate ™.Ingrediente active:GEN’X-17-GAA™ Complex…
 • Crema Hydra Deluxe

  Crema Hydra Deluxe este o formula de lux imbogatita dedicata terapiilor pielii orientate pe oxigenare profunda, hidratare, remineralizare, regenerare, capacitatea de adaptare si de reinnoire  cu rezultate reale.
 • Serum Hydra Deluxe

  Serul Hydra Deluxe este bogat formulat in ingredienti, fiind dedicat terapiilor pielii orientate pe oxigenare profunda, hidratare, remineralizare, regenerare, capacitate de adaptare si de reinnoire - rezultate reale.
 • YOUTH EXPERT™ Global Anti-Aging Serum

  YOUTH EXPERT™ Global Anti-Aging Serum de la Dermedics este un ser luxuriant dedicat terapiilor premium de intinerire cu rezultate reale™. Este potrivit tuturor tipurilor de ten si nu este recomandat persoanelor sub 30/35 de ani.Ingrediente active:1.
 • YOUTH EXPERT™ UV Protective Cream SPF15

  YOUTH EXPERT™ UV Protective Cream SPF15 reprezinta o crema inovativa cu o textura usoara, care nu lasa un filtru gras in urma aplicarii si care ofera protectie avansata medie impotriva UVA/UVB. Ingrijire premium pentru pielea de toate tipurile si de toate varstele.
 • YOUTH EXPERT™ UV Protective Cream SPF50

  YOUTH EXPERT™ UV Protective Cream SPF50 reprezinta o crema inovativa cu o textura usoara, care nu lasa un filtru gras in urma aplicarii si care ofera protectie avansata ridicata impotriva UVA/UVB.
 • Crema Total Lifting

  EXPERTUL TINERETII™ Crema pentru Lifting este creata pentru un efect real de lifting si de conturare a ovalului facial (rezultate demonstrate).Ingrediente active:Tripeptide cu efect de Botox + Macrocystis Pyrifera (Alga Bruna) + Dermolient Hidrolipidic + Complex de Calmare (Xilitol + Lacticol)…
 • Crema Global Anti-Aging #3

  YOUTH EXPERT™ Crema Global Anti-Aging #3 este o formula imbogatita, crema de lux special creata pentru terapiile orientate pe regenerare profunda - rezultate reale ™.
 • Peeling Enzimatic Purifiant

  Peelingul Enzimatic Purifiant este un exfoliant delicat si cremos, care indeparteaza celulele moarte pentru a reda pielii aspectul tanar si sanatos.

Articole 1 pana la 12 din 20 in total

 1. 1
 2. 2

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator