Sus

Impachetare Gelifianta

Cod: 4320

Disponibilitate: In stoc

Cere o cotatie de pret

Descriere produs

Impachetarea Gelifianta este un amestec de alge marine micronizate (Laminaria si Spirulina), Pamant Diatomic si Alginat de Sodiu. Aceasta impachetare este o masca perfecta de fermitate si remodelare. Rehidrateaza straturile superficiale ale epidermei datorita texturii sale foarte fine si nivelului mare de apa. Se foloseste pentru recapatarea fermitatii tesuturilor in zonele in care acestea si-au pierdut elasticitatea (interiorul coapselor si al bratelor, sani, abdomen). Acesta impachetare hidrateaza intens si lasa pielea tonifiata, ferma si supla.

Ingrediente active:

 • Laminaria: hidrateaza, nutritiva; fermitate; regenerare celulara
 • Spirulina: bogat in proteine, beta-caroten si vitamina A; fermitate;
 • Pamant Diatomic: alga unicelulara microscopica. Pudra foarte fina;
 • Sodium Alginate (extract din alga bruna Laminaria): gelifiant.
 • Mod de utilizare: Corp: 100 ml de Impachetare Gelifianta + 70 ml of apa calda + 5 picaturi de Ulei Esential; Tratament: Impachetare Gelifianta pentru Fermitate cu Alge.
  Mod de aplicare: Se amesteca Impachetarea Gelifianta + Apa + Ulei Esential cu o spatula. Apoi se aplica cu spatula pe zonele dorite. Se realizeaza impachetarea si se conntinua cu Marine Sensation - mineralizarea gatului - si se lasa sa actioneze timp de 20 minute. La final clatirea se face la dus fara sapun.

  Cantitate: 1600 g.

  Cere o cotatie de pret

  Campurile de mai jos sunt obligatorii - cere o cotatie de pret pentru: Impachetare Gelifianta