Sus

Cosmetica

6 Articol(e)

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
 • Gel Hyal

  DERMEDICS™ HYAL este un gel de ingrijire cu cea mai recenta generatie de acid hialuronic cu greutate moleculara redusa (LMW HA), creat pentru toate tipurile de tratamente de medicina estetica. Acesta asigura conexiunea adecvata intre electrozi, capete si piele.
 • Gel Cryo

  DERMEDICS™ CRYO este un gel racoritor conceput special pentru terapia medicala cu laser. El ajuta la reducerea disconfortului pielii in timpul tratamentului prin absorbtia, la nivel minim, a energiei razelor laser. Nu are nicio influenta negativa asupra eficientei laserului.
 • Gel Aloe Vera

  DERMEDICS™ ALOE VERA este un gel inovator pentru ingrijire, creat special pentru toate tipurile de tratamente estetice. Asigura conectarea corecta intre electrozi si piele. Recomandat pentru toate tipurile de piele.
 • Gel Collagen

  DERMEDICS™ COLLAGEN este un gel inovator pentru ingrijire, creat special pentru toate tipurile de tratamente estetice. Asigura conectarea corecta intre electrozi si piele. Recomandat pentru toate tipurile de piele.
 • Gel Slim

  DERMEDICS™ SLIM este un gel inovativ de contact creat pentru tratamente estetice de slabire si modelare corporala. Accelereaza drenajul limfatic.
 • Gel Elastin

  DERMEDICS™ Elastin este un gel inovator pe baza de proteine de elastina pentru ingrijire, creat special pentru toate tipurile de tratamente estetice. Asigura conectarea corecta intre electrozi si piele. Recomandat pentru toate tipurile de piele.

6 Articol(e)

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator