Sus

Masca peel-off pentru lifting

Cod: peel-off-lifting

Disponibilitate: In stoc

Cere o cotatie de pret

Descriere produs

PRODUSUL ESTE DESTINAT UZULUI PROFESIONAL! Pentru a putea comanda, este necesar sa activati in domeniu!!!

Masca peel-off pentru lifting din alge este o pulbere de alginat marin care se plastifiaza, dar si o masca rece cand se mixeaza cu apa minerala, serumurile Meso si gelurile de la Dermedics. Dupa aplicare, masca se solidifica, oferind un efect rapid de lifting, hidratare si fermitate. Aceasta masca se aplica ca etapa de finisare a tuturor tipurilor de tratamente cosmetice.

Ingrediente active: Pulbere din Alge Marine + Spirulina ~ numita si “Aurul Verde” ~ sursa bogata in vitamine (A, B1, B2, B12, D, E, K) si minerale: calciu (Ca), zinc (Zn), sodiu (Na), fier (Fe), seleniu (Se), fosfor (P), magneziu (Mg), potasiu (P). Fara conservanti, alcool, coloranti, arome si alergeni! Indicatii: toate tipurile de ten - sensibil, normal, uscat, gras, mixt, matur.

Mod de utilizare: se aplica masca imediat cu o spatula pe suprafata pielii si partea din fata a gatului si se va lasa sa actioneze timp de 15 minute. Apoi se va indeparta pornind de la baza gatului.

Sfatul specialistului:

 • OPTIUNEA 1 (recomandat): Pentru a spori beneficiile tratamentelor anti-imbatranire, puteti aplica direct pe suprafata pielii serum pentru mezoterapie (fiole) sau MESO WHITE BOOSTER de la DERMEDICS™ inainte de aplicarea mattii peel-off.
 • OPTIUNEA 2: Pudra de alginati poate fi folosita ca baza pentru a creea o masca unica pentru fiecare nevoie a tenului. Pentru a creea o masca personalizata, pudra de alginati trebuie mixata cu serum pentru mezoterapie (fiole) si/sau cu gelurile DERMEDICS™ pe langa apa minerala folosita ca ingredient lichid principal. Pentru cele doua optiuni: consistenta mastii depinde de dozajul ingredientelor lichide care sunt adaugate in pulberea de alginati si poate fi adaptata la asteptarile fiecarui pacient. Doza minima de ingrediente lichide este 50-60 ml , iar maxima este 80-90 ml in total.
 • Cantitate: 30 g.

   

   

  Cere o cotatie de pret

  Campurile de mai jos sunt obligatorii - cere o cotatie de pret pentru: Masca peel-off pentru lifting