Sus

Dermatocosmetice

Articole 25 pana la 36 din 37 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
  • Apa Micelara Fiziologica

    Apa Micelara Fiziologica reprezinta o noua tehnologie de indepartare a make-up-ului cu un pH compatibil cu pH-ul lacrimilor.Acest lucru face sa fie o alternativa la lotiunile tonice si a fost creata sa fie utilizata pentru pregatirea pielii inaintea tratamentului.
  • YOUTH EXPERT™ Serum White Booster

    YOUTH EXPERT™ Meso White Booster [Brightening Accelerator] este un ser eficient, fara ulei, destinat procedurilor de albire a pielii in conditii de siguranta si intensitate.
  • Crema Global Anti-Aging #1

    YOUTH EXPERT™ Crema Global Anti-Aging #1 este o formula imbogatita, crema de lux special creata pentru terapiile orientate pe o intinerire globala - rezultate reale ™.
  • Crema Global Anti-Aging #2

    YOUTH EXPERT™ Crema Global Anti-Aging #2 este o formula imbogatita, crema de lux special creata pentru terapiile orientate pe o intinerire globala - rezultate reale ™.
  • Crema Global Anti-Aging #3

    YOUTH EXPERT™ Crema Global Anti-Aging #3 este o formula imbogatita, crema de lux special creata pentru terapiile orientate pe regenerare profunda - rezultate reale ™.
  • YOUTH EXPERT™ Total Lifting Cream

    YOUTH EXPERT™ Total Lifting Cream este creata pentru un efect real de lifting si de conturare a ovalului facial (rezultate demonstrate).
  • YOUTH EXPERT™ Instant Lifting Serum

    YOUTH EXPERT™ Instant Lifting Serum este o formula unica de hidratare special creata pentru a oferi fermitate si lifting, cat si pentru reducerea rapida a ridurilor (rezultate demonstrate).

  • YOUTH EXPERT™ Remodelare Contur Ochi

    YOUTH EXPERT™ Crema Global Anti-Aging – remodelarea zonei ochilor - este crema de lux dedicata terapiilor de prestigiu orientate pe intinerirea globala si corectarea volumului pielii delicate din jurul ochilor.
  • YOUTH EXPERT™ Hydra Deluxe Cream

    Crema Hydra Deluxe este o formula de lux imbogatita dedicata terapiilor pielii orientate pe oxigenare profunda, hidratare, remineralizare, regenerare, capacitatea de adaptare si de reinnoire  cu rezultate reale.
  • YOUTH EXPERT™ Hydra Deluxe Serum

    Serul Hydra Deluxe este bogat formulat in ingredienti, fiind dedicat terapiilor pielii orientate pe oxigenare profunda, hidratare, remineralizare, regenerare, capacitate de adaptare si de reinnoire - rezultate reale.
  • YOUTH EXPERT™ Global Anti-Aging Serum

    YOUTH EXPERT™ Global Anti-Aging Serum de la Dermedics este un ser luxuriant dedicat terapiilor premium de intinerire cu rezultate reale™. Este potrivit tuturor tipurilor de ten si nu este recomandat persoanelor sub 30/35 de ani.Ingrediente active:1.
  • YOUTH EXPERT™ Gentle Eye Cream

    YOUTH EXPERT™ Gentle Eye Cream este o crema cu o consistenta delicata creata special pentru tratamentele dedicate infrumusetarii zonei din jurul ochilor cu rezultate reale™.

Articole 25 pana la 36 din 37 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator