Accesoriile pe care le folosim in machiaj au o importanta deosebita. Cand vorbim de machiajul profesional, nu putem face compromisuri. Atat pensulele, cat si produsele profesionale, ne fac sa obtinem machiaje mai bune intr-un timp mai scurt.

 De curand, la Complete Beauty sunt disponibile pensulele Crown Brush, un brand american de pensule de machiaj, extrem de accesibile, atat din par natural, cat si sintetic, de forma clasica sau mai deosebite.

 1. In machiajul fetei setul de pensule ovale Rose Gold Full Face Contour Set asigura o aplicare uniforma a fondului de ten, a sculptingului cremos si a anticearcanului. Sunt o alegere minunata pentru make-up artistii care vor sa obtina flawless skin.

 

 2. Flat Bronzer C108 - Desi nu seamana, e chiar o pensula pentru pudra. Este din par de zibelina, e foarte fina si este minunata pentru a fixa fondul de ten.

amalia avram makeup artist beauty blogger crown brush complete beauty marius avram photographer 2

 

amalia avram makeup artist beauty blogger crown brush complete beauty marius avram photographer 3 

3. Nu toti make-up artistii au aceasta pensula in trusa, dar cu siguranta au nevoie de ea: Studio Pro Contour Brush - C473 este o pensula pentru sculpting pudra si este naturala din par de capra.

 

amalia avram makeup artist beauty blogger crown brush complete beauty marius avram photographer 4

 

 4. Pro Curved Contour Brush C520 - O pensula pentru conturarea fetei, cu forma curbata, care te ajuta sa definesti foarte bine pometii. Aceasta pensula este sintetica si se preteaza inclusiv pentru sculptingul cremos.

 

amalia avram makeup artist beauty blogger crown brush complete beauty marius avram photographer 5

 

5. Red Sable Ovel C202 - Arata ca o pensula de fond de ten, dar este din par natural. Mult prea mare ca sa fie o pensula plata de ochi. Dar avand in vedere ca pensulele din par natural se folosesc pentru aplicarea produselor pudra, aceasta pensula aplica subtil iluminatorul in pometi. 

 

amalia avram makeup artist beauty blogger crown brush complete beauty marius avram photographer 6

 

 6. Chisel Shader C408 - Desi pare o pensula plata mare de fard, este foarte utila in aplicarea iluminatorului in arcada.

 

amalia avram makeup artist beauty blogger crown brush complete beauty marius avram photographer 7

 

7. Silicone Pointed Crease C474 - Daca tehnica creionului este una dintre preferatele tale vei descoperi ca aceasta pensula este de fapt un accesoriu foarte util. O "pensula" din silicon care face o treaba minunata in estomparea creionului.

 

amalia avram makeup artist beauty blogger crown brush complete beauty marius avram photographer 8.0

 

8. Angle Fluff C150 - Desi seamana cu o pensula de sprancene, este de fapt o pensula perfecta pentru aplicarea fardului de pleoape, foarte fina, din par de zibelina.

 

amalia avram makeup artist beauty blogger crown brush complete beauty marius avram photographer 8

 

9. Crescent Fluff C154 - Are o forma curbata neobisnuita si este ideala pentru aplicarea fardului pe linia genelor inferioare.

 

amalia avram makeup artist beauty blogger crown brush complete beauty marius avram photographer 9

 

10. Silicon Angle Liner C475 - Este o pensula tot din silicon care faciliteaza trasarea liniilor precise de eyeliner.

 

amalia avram makeup artist beauty blogger crown brush complete beauty marius avram photographer 10

 

Text realizat de catre Amalia Avram, Make-up Artist.

Fotografii realizare de catre Marius Avram.