Terapia cu oxigen a fost folosita pentru prima data in anul 1896, cand Nikola Tesla a realizat primul generator de ozon. Ulterior, oxigenoterapia a stat la baza dezvoltarii tratamentelor pentru anemie, gripa, diabet sau cancer.Astazi, oxigenul este folosit atat in domeniul medical, cat si in estetica. Tratamentele estetice realizate cu aparatele cosmetice profesionale, care functioneaza cu  oxigen hiperbaric, reprezinta o alternativa a injectiilor cu botox. 

Aquaoxibraziunea este un tratament care foloseste doar oxigenul si picaturi de apa sau de solutie salina. Cu o tehnologie de ultima ora, bazata pe pulverizare, aquaoxibraziunea permite oxigenarea tesuturilor. Terapia incetineste procesul de imbatranire, revigoreaza pielea si ajuta la cresterea colagenului si elastinei.

 Metoda revolutionara in domeniul cosmetic, tratamentul consta in indepartarea prin abraziune a celulelor moarte de la suprafata epidermei. Aceasta metoda este mai usoara si mai placuta decat o microdermabraziune (cu diamante sau cristale), deoarece nu presupune o abraziune mecanica a epidermei. Este o modalitate de peeling eficienta care foloseste oxigen sub presiune, pentru a accelera, la viteze supersonice, agentul lichid salin, creand astfel un efect exfoliativ asupra tenului, fara a-l irita.

 Tratamentul este non-invaziv si se potriveste oricarui tip de ten. Hidrateaza profund si oxigeneaza pielea, nu provoaca efecte adverse si nu produce niciun discomfort.

 Tehnologia jetului cu oxigen hiperbariceste folosita in terapia anti-aging a tenului, reducand ridurile si definind conturul facial. Microdermabraziunea cu oxigen stimuleaza sinteza colagenului, regenerand intens pielea. Procedura sporeste oxigenul din piele, stimuleaza circulatia sangvina, asigurand astfel o stare bine prin imbunatatirea functiilor organismului.

 Importanta tratamentelor cu aquaoxibraziune este recunoscuta si in randul vedetelor. Cunoscuta si sub denumirea de “tratamentul Madonnei”, acesta terapie este urmata cu strictete de catre vedetele de la Hollywood si nu numai. Madonna, Katy Parry, Victoria Beckham apeleaza cu incredere la tehnologia cu infuzie de oxigen hiperbaric si se vede. Pielea este hidratata profund, mult mai ferma, ridurile si liniile de expresie sunt reduse inca de la prima sedinta.

 Hidropeelingul realizat cu jetul de oxigen si apa poate fi folosit eficient si pentru tratamentul acneei (se realizeaza pentru o purificare profunda a tenului si accelerareaza vindecarea acesteia). Amestecul de compusi pulverizat sub forma de picaturi mici penetreaza epiderma pana la derma si curata complet glandele sebacee si foliculare.

 Sistemul de intinerire a pielii pe baza de apa si oxigen ajuta la penetrarea pana la derma a substantelor active, ceea ce permite oxigenarea, tonifierea, hidratarea si regenerarea pielii. Se pot folosi produse specifice fiecarui tip de ten care sa contina compusi activi necesari regenerarii, hidratarii si tonifierii tenului (colagen, acid hialuronic, elastina). In combinatie cu seruri diverse (in functie de necesitatile pielii), aquoxibraziunea este un puternic suport anti-aging si in programele de slabire.

Aquaoxiabraziunea ce sta la baza aparatului cosmetic profesional AquaOxyBrasion neutralizeaza radicalii liberi, iar rezultatele tratamentului sunt vizibile inca de la prima sedinta.

 

Aplicatii ale aparatului AquaOxyBrasion:

 

  • ridurile fine din jurul ochilor, a gurii si a gatului
  • simptomele imbatranirii cutanate (pete maronii, hiperpigmentare)
  • simptomele acneei (puncte negre, papule, milias, cosuri)
  • cicatrici acneice
  • ten seboreic
  • pori dilatati
  • pori cheratinizati / foliculita
  • cicatrici atrofice si hipertrofice
  • pete solare (fata, maini, gat)
  • cuticule dure
  • vergeturi
  • piele flasca
  • celulita
  •  

    Metodele tehnologice folosite pana acum erau: regenerarea chimica a pielii, peelingul cu laser, peelingul cu cristale, etc. Insa acestea acestea aveau un risc ridicat, pielea se putea infecta usor, o utilizare dificila, o perioada de convalescenta lunga. Dispozitivul se bazeaza doar pe folosirea unei solutii de oxigen si apa, de aceea prezinta o masura de igienizare ridicata.

    Pentru prima data pe piata cosmetica din Romania, aparatul profesional cu infuzie de oxigen hiperbaric, AquaOxyBrasion, este prezentat sub forma unui echipament beauty multifunctional. Acum va puteti personaliza propria combina cosmetica cu functii dintre cele mai variate: radiofrecventa, mezoterapie, cavitatia, microdermabraziune, dermomasaj.

     

    Detalii despre aparatul profesional AquaOxyBrasion:

    http://www.completebeauty.ro/aparatura/aparatura-tratamente-faciale/aquaoxybrasion/aqua-oxy-brasion.html