Presoterapia este o metoda de slabire asistata care se face prin drenaj limfatic. Principala calitate a acestei proceduri este de a ameliora circulatia sanguina si limfatica a taliei, a bratelor si a picioarelor prin intermediul unor accesorii dotate cu niste camere/celule care se umfla si se dezumfla, determinand astfel efectuarea acelui masaj specific. Prin realizarea drenajului limfatic, ganglionii limfatici se elibereaza, stazele se elimina, iar circulatia venoasa si cea limfatica vor functiona in limitele normale.

Presoterapia este foarte benefica datorita stimularii fluxului sanguin. Aceasta tehnica este o metoda esentiala pentru a imbunatati in mod durabil problemele legate de circulatia deficitara: lupta impotriva insuficientei venoase sau limfatice, reabsorbtia edemului, reducerea varicelor, elimina senzatia de picioare grele.

O adevarata sursa de relaxare, presoterapia este benefica, de asemenea,  si in cazul problemelor musculare si a altor tipuri de probleme comune. Aceasta terapie ofera efecte de relaxare incontenstabile dupa un efort atletic intens.

Aceasta tehnica puternica este indicata in special pentru corectarea celulitei si pentru prevenirea aparitiei celulitei. Intr-adevar, stimuland circulatia limfei, se obtine o eliminare mai rapida a toxinelor, ajutand evacuarea depozitelor de grasime.

Noua generatie de Presotherapy PULSTAR Technology® este rezultatul a 40 de ani de experienta, cunostinte si expertiza in domeniul medical, estetica si wellness. La STARVAC Group se acorda o deosebita importanta pentru cercetare si dezvoltare, in scopul de a sprijini nevoile pietei prin furnizarea de solutii eficiente si inovatoare.   

Dupa multi ani de cercetare, Starvac a dezvoltat si a imbunatatit gama de produse pentru presoterapie, creand dispozitive inovative cu o tehnologie unica si brevetata folosita atat pentru domeniul medical, cat si pentru fizioterapie si estetica.