Indiferent de trucurile la care apelam, intrebarea cheie ramane mereu aceeasi: cum sa aratam mai tinere decat varsta noastra?

Dorinta de a fi frumoase ramane aceeasi de-a lungul timpului, dar necesitatile tenului se modifica.

Algologie intelege aceste griji si ne vine in ajutor prin dezvoltarea unor produse cosmetice de inalta calitate, cu actiuni specifice fiecarei etape de varsta.

De la 20-30 de ani ne confruntam cu imbatranirea cutanata prematura. Mediul in care traim, poluarea, razele ultraviolete, fumatul, stilul de viata, alimentatia… toate acestea ne afecteaza.  80% din radicalii liberi sunt produsi din cauza agresiunilor mediului extern. Actiunea acestora duce la oxidarea celulelor si astfel la imbatranirea pielii.

Ca urmare a expertizei sale in universul marin si a utilizarii biotehnologiei, Algologie ne ofera azi o gama de produse completa si eficienta ce lupta impotriva radicalilor liberi prin intermediul ingredientilor activi ultramarini performanti, permitand tenului sa-si pastreze aspectul tanar pentru mai mult timp. 

 In etapa 20-30 de ani tenul este frumos, suplu, straluceste de tinerete. Atentie! Viitorul pielii noastre se pregateste acum. Toxinele incep sa se acumuleze in tesuturi. Apare stresul oxidativ si “imbatranirea invizibila” incepe la nivel celular. Cuvantul de ordine pentru aceasta varsta este preventia. Pentru aceasta avem nevoie in primul rand de produse hidratante, cu efect anti-oxidant, detoxifiant, adecvate tipului de ten.

Algologie recomanda o gama completa si eficienta, care datorita ingredientilor marini activi, permite pielii sa isi "pastreze" tineretea si luminozitatea:

  • Gel Curatare Profunda – adecvat pentru toate tipurile de ten;
  • Lotiune Tonica Algamarina – pentru toate tipurile de ten cu exceptia celor sensibile;
  • Peeling Granular - pentru toate tipurile de ten cu exceptia celor sensibile;
  • Masca Hidratanta – adecvata tutoror tipurilor de ten;
  • Serum Hidratant Intensiv;
  • Serum Pentru Stralucire – pentru noptile petrecute pana tarziu;
  • Gel Contur Ochi – indeparteaza instant cearcanele si semnele de oboseala;
  • Crema Hidratanta Usoara/Bogata – in functie de tipul de ten;
  • Balsam Hidratant Pentru Buze.

In sezonul rece trebui oferita o atentie marita tenului! Iarna pielea este mult mai sensibila din cauza vantului. Hidratarea si nutritia sunt esentiale in aceasta perioada.

Sfat: cauta produse cosmetice profesionale cu alge rosii Chondrus Crispus. Ele iti vor oferi hidratarea necesara pe timpul iernii.